February 12Feb 12 comment_3121910 grci neki, ovo zvuci kao malo melodicniji agent steel meni. izlazi album u petak Report
February 20Feb 20 comment_3122107 KnjigovanjeSacrament - Apokalipsa (2026)Piše: Ilija Đurđanović Poljski metal? Što da ne. Ovo je perfektan thrash metal album, sa uticajima heavy metala, otpevan na poljskom, što i ne smeta uživanju u ovoj muzici. Ovde imamo... Report
February 20Feb 20 comment_3122120 Ovi se izgleda vraćaju u malo agresivnije vode, ko voli moderno nije loše Report
February 23Feb 23 comment_3122205 KnjigovanjeAzmoth - Death Sweet Death (2025)Piše: Ilija Đurđanović Meksički metal, što da ne. Ovde imamo solidne melodije i tradicionalnu metal svirku. Ovo je sasvim dobar metal, za sve fanove thrash metal zvuka. Iskreno, ovakvi albumi... Report
February 28Feb 28 comment_3122384 https://cryptic-shift.bandcamp.com/album/overspace-supertime-2 Report
March 1Mar 1 comment_3122395 Opa! Rasvirali se momci pošteno. Trebaće vremena da se ovo svari. Report
March 1Mar 1 comment_3122401 Isti lik je radio omot, pa ako je ukrao nešto - ukrao je od samoga sebe 🙂 Report
23 hours ago23 hr comment_3122710 Posle 2, 3 slušanja novog Cryptic Shift albuma utisak je kao da ti je neko ostavio razbacane deliće vrhunskog lego seta svuda po stanu, pa ih ti sad sastavi u vrhunsku celinu ako možeš. Teška priča. Ovo se valjda popularno naziva rif salata. Ima sjajnih delova, ali baš je overwhelming, makaza nekih nigde na vidiku da se sve to malo dovede u red. Bukvalno je bilo braćo koliko ćemo rifova da nabacamo? Da.Javljam se za 6 meseci opet povodom ovog albuma jer toliko će mi otprilike trebati da pohvatam ko ovde pije a ko plaća, ko je lud a ko zbunjen i ostalo.Ako ništa, produkcija je stvarno dobra i organska, nije ono tech namunjivanje da stvar bude još nepristupačnija. Edited 23 hours ago23 hr by Haos sam ja Report
23 hours ago23 hr comment_3122716 i ja se slazem. prilicno detaljno sam preslusao minimum 5 puta, i bas je mixed bag, sto se kaze. mnogo palamude, nekad imas osecaj da slusas neki I Voidhanger eksperimentalni one man band.Mnogo bi impresivnije bilo kad bi pesme od 20-30 minuta bili non-stop riff festovi, bez ovih ambijentanih i faux-jazz momenata. Koliko ima do jaja delova, isto toliko ima i praznog hoda i nekog usiljenog, try-hard avantgarde-a.nije mi problem sto ima mnogo tih weird momenata, nego sto mi ti momenti nisu mnogo dobri ni interesantni. kao neki kosarkas strvina od tri metara a zeli da sutira trojke umesto da gura ljude i da zakucava. jako ambiciozno i zanimljivo, ali meni bolji prosli za sad jer vise ima onog sto najbolje rade. Report
22 hours ago22 hr comment_3122718 Ja prekinuo kad sam video da je ostalo jos pola sata maltretiranja.. Report
22 hours ago22 hr comment_3122719 svakako je mnogo slušljivije nego poslednji mitochondrion koji ti je bio album godine, ili si to samo želeo underground poene Report
22 hours ago22 hr comment_3122720 Pa meni nije, smara i vec je vidjeno. A onako nesto nismo imali do sad.. Report