February 7, 200421 yr Author comment_382724 Da li ja volim Load i ReLoad?!?Hmmm,jebeno fenomenalni hard rock u Metallica fazonu?!?Pa da...OBOZAVAM TE BLIZANCE!!! Dugo ovo nisam napisao:LOAD RULES!!!
February 7, 200421 yr comment_382853 Load ako nista drugo ima najjaci (citaj najgori) cover u istoriji metal izdavastva..... Spermatozoidi,spermatozoidi...
February 8, 200421 yr Author comment_383197 Znas sta,meni se cover svidja,ali to je subjektivno.A objektivno je da nemoze biti gori od tamo nekog grind death brutal masakr black smeca.Da su stavili lobanje,krv,iznutrice,obrnute krstove,pentagrame i ostala sranja,verovatno bi rekao da je odlican.
February 8, 200421 yr comment_383587 To je tačno. Nije ništa gori od toga. Viđao sam ja i tripoznije omote od toga. Na primer, omot hrvatskog black-thrash benda Deaf Auditorium. Neko bi očekivao sve crno, a sve je urađeno u fazonu nebesko plavo. Još naslovna strana je neki snimak njiva iz vazduha, samo u totalno plavoj boji.
February 8, 200421 yr comment_383648 Da, što? Pa, ima na njemu pravih thrash stvari, samo što su malo umirene, tj. nisu toliko furiozne kao ranije.
February 8, 200421 yr comment_383808 Znas sta,meni se cover svidja,ali to je subjektivno.A objektivno je da nemoze biti gori od tamo nekog grind death brutal masakr black smeca.Da su stavili lobanje,krv,iznutrice,obrnute krstove,pentagrame i ostala sranja,verovatno bi rekao da je odlican. Po prvi put se slazem s tobom. a:
February 8, 200421 yr comment_383816 Imao sam i ja..alis am izbrisao sa kompa..jer ti to brate NIJE METALLICA!!!TO su navodni St.Anger demo-i..ali to je cista budalastina... ali steta...npr VOM je stvarno dobra pesma,....zvuci kao da je sa AJFA... Ne, grijeshish, nisu to demoi iz perioda St. Angera. Po produkciji i zvuku nekih pjesama se tachno chuje da su iz ...And Justice perioda.
February 9, 200421 yr comment_385261 Taj parodichni uvod za pesmu Run To The Hills (ma to je nasa omiljena pesma Mejdena,zar ne!? )...je na mom disku zavrsetak numere Last Caress-green Hell.Ne znam da li je i kod vas "run to the hills" nije moja omiljena pesma maidena...nikad bila!
February 9, 200421 yr comment_385264 haha,ko nam kaze dakle,obozavaoci metallice,imate li u svojoj kolekciji neki raritetni live ? mislim live 1982-85 ? I da je relativno dobar zvuk kao "live in san francisco 1985".... ? vidjao sam na internetu neke ploce sa bootleg snimcima metallice iz tog ranog perioda... dakle ?
February 9, 200421 yr comment_385702 ja sam imao neki kasetni bootleg iz ne znam koje godine ali sam ga zagubio...
February 11, 200421 yr comment_386796 Ja imam VHS Live in San Francisco sa Mustaineom, ali je VEOMA loš snimak i zvuk, tako da se slabo šta razaznaje.
February 13, 200421 yr comment_388629 Bio je svojevremeno na Trećem kanalu prikazan taj snimak, ne ceo, nekoliko pesama, ali sa dobrim zvukom. Je l' u pozadini ima velika zastava sa Metallica oivičenim logoom?
February 14, 200421 yr comment_389267 Ja pišem na ovu temu zato da bih prezentovao svoje stavove koji su, koliko vidim, bitno različiti od razmišljanja većine, a ti ono malo vremena što imaš ni ne pročitaš sve što sam napisao. Rekao sam da su oni TRENUTNO i MENI nebitan bend za razvoj metal scene. Da su nebitni - nisu, niti će biti zbog svega što su uradili u prošlosti i mrzi me više da se ponavljam u nedogled. 1. Ne znachi da ako 100 put aponovish svoj stav da si u pravu. 2. Nikad nisu bili, i ni sada neche biti nebitan bend. 3. Ostavite Grincore, Gore i Grind bendove na miru kad nemate pojma o njih i kad niste ih slushali. Neznam samo kako mozhete da black i death stavljate u isti koshm bezveze. 4. Uzmite novi Voivod.
February 14, 200421 yr comment_389290 Danas se pojavio datum na metallica zvanicnom site-u za dolazak u Srbiju i Hrvatsku
February 14, 200421 yr comment_389485 pa ja sam čuo (neprovereno) da newsted svira sada tamo....pa možda je rekao jer je veliki fan otkud znam
February 14, 200421 yr comment_389486 Ja pišem na ovu temu zato da bih prezentovao svoje stavove koji su, koliko vidim, bitno različiti od razmišljanja većine, a ti ono malo vremena što imaš ni ne pročitaš sve što sam napisao. Rekao sam da su oni TRENUTNO i MENI nebitan bend za razvoj metal scene. Da su nebitni - nisu, niti će biti zbog svega što su uradili u prošlosti i mrzi me više da se ponavljam u nedogled. moj stav - pozdravljam.....
February 14, 200421 yr Author comment_389531 2. Nikad nisu bili, i ni sada neche biti nebitan bend.3. Ostavite Grincore, Gore i Grind bendove na miru kad nemate pojma o njih i kad niste ih slushali. Neznam samo kako mozhete da black i death stavljate u isti koshm bezveze. 4. Uzmite novi Voivod. 2.Apsolutno tacno. 3.Slusao sam gomilu tih bendova,i svi do jednog su zestoko smece. 4.Imam ga.Nista posebno.
February 14, 200421 yr comment_389593 Slažem se da su ovi gore, grindcore i grind bendovi loši totalno. Tu nema nikakve muzike, samo nekakvo krljanje i iživljavanje po instrumentima.
February 14, 200421 yr comment_389683 METALLICA the band picked up a Grammy in the Best Metal Performance category for “St. Anger” :roll: :roll: :roll: