Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

comment_3092776
On 11/17/2023 at 6:05 PM, kuruz said:

nije me oduševio Thy Darkened Shade kad je izašao, al sinoć mi perfektno legao, dvaput ga obrnuh

Jedan drugar isto tako... "Ništa posebno", "ovo nije ni black metal" :haha:... Reko' preslušaj ti to još koji put... Sad mu najbolji ove godine.

• Replies 5.8k
  • Views 429.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dako ti majmun jebe mater govno raspalo, rak ti kosti izio dabogda.   Negative Plane - Stained Glass Revelations Band : Negative Plane Album : Stained Glass Revelations Type : Studio Release Da

• Grobodan
    Grobodan

Dissection je bolji od 99,9% bendova pomenutih na celom Yumetalu.

• PROROK - Demon iz Crne Reke (2010) 1.Bozja sluzba Filareta 2.Balkanska sizma 3.Vjera u Pronevjeru 4.Demon iz Crne Reke 5.Metanija oca Pahomija 6.Fruskogorska sekta     http://www.megaupload

comment_3093003

Da pohvalim Aeternus - Philosopher kad niko drugi neće. Odavno mi neki njihov album nije lego ovako. Malo je sporiji i čak pomalo i vuče na stare albume, što je plus. Jedino mu glas nije što je nekad bio, da peva kao 1995. bio bi još bolji, ali sve u svemu pristojan album.

Edited by Miilos

comment_3093050

Meni su i novi Valdrin i novi Suhnopfer topčine u svojim reonima, voleo bih da su oba albuma malo kraća radi efektnosti ali dobro je ovako.

Ako je za neki podžanr bila baš kvalitetna godina onda je to meloblack.

Edited by Haos sam ja

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
comment_3095001

Odlican je album. Sa The Ones From Hell su polako izasli iz kalupa gde su im bila prva 3 albuma (odlicna izdanja ali kada se cuju uzivo bas su pesme nekako copy/paste jedna od druge), a sa ovim su se skoro pa skroz odgurnuli od tog zvuka.
Ona singlica od prosle godine mi nikako nije nalegla, a kada sam obrnuo album nalegao je na prvu.

comment_3095038
On 1/16/2024 at 3:07 PM, Kumodraski Vo said:

Ovo je dosta loš album tj. bolje reći da nije za mene. Nisam očekivao ovako skrnavu produkciju, zaveo me pompezni cover. Možda se i svidi fanovima raw i lo fi zvuka al ja nisam od takvih. Nije čak ni neka agresija totalna pa da kažeš ok nego kao na atmo i sympho vodenicu sa Darkthrone rifovima iz najzabačenije fioke.