Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 3.8k
  • Views 295.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Fapril ethereal
    Fapril ethereal

ja sam cuo da je povracao taj gulas u serpu,pa sve to ponovo pojeo,pa opet povratio

• Kad hrišćani kažu kako neko živi u zabludama i širi zablude Trololololol

• PajatheTrut
    PajatheTrut

Он се форсира на неоправданој основи. Он није учинио ништа значајно за блек метал музику, обичан наложени плиткоумни паблик-атенчн-хор кретен. Фала Богу, па ће још дуго да дохвата сапун у затвору...

comment_2411200

Kao da Leonardo Da Vinči kaže "e naslikaću ponovo Mona Lizu, naučio sam da bolje držim četkicu". A da ne pričam koliko mi je besmisleno praviti neku kompilaciju Burzum pesama sa više albuma, a tek za glas što već rekoše ljudi... hoće li da zapali i neku crkvu zbog istog mindseta? ne vidim da ću ovo poslušati više od dva puta.

Kod Moonspella ti nije smetalo. :mhihi:

comment_2411220

bez zajebancije,ovo je vazda kocka.istina,vecina ljudi usere stare kultove,ali ima svijelih primjera po meni npr first strike still deadly a legacy volim do imbecilnosti.istina,ovo i nije bas tip muzike koji na tu foru moze da ispadne bolje,logicno da tesko moze onakve emocije da ponovi nezavisno od sve price.al'daj da sacekamo,lako cemo da seremo posle.

comment_2411227

Usporene pesme, ista priča kao za ova dva, jeste nadrkanija produkcija ali mi to ništa ne znači.

Mislim, snimaš ti ponovo Bonded by blood, album koji je promenio metal, šta tu možeš ponovo reći? Isto za Testament, nek bude tačan na lajv nastupima. Destruction je isto katastrofa, one pesme tako mlitavo zvuče, još su ih u tim verzijama svirali na Legacy festu, propast.

comment_2411233

Kao da Leonardo Da Vinči kaže "e naslikaću ponovo Mona Lizu, naučio sam da bolje držim četkicu". A da ne pričam koliko mi je besmisleno praviti neku kompilaciju Burzum pesama sa više albuma, a tek za glas što već rekoše ljudi... hoće li da zapali i neku crkvu zbog istog mindseta? ne vidim da ću ovo poslušati više od dva puta.

Amorphis_-_Magic_%26_Mayhem.jpg

comment_2411325

Ovo bi moglo da bude fenomenalno, a moglo bi i da bude sranje. A pre će biti ovo drugo.

Ја сам у принципу скептичан према поновном обрађивању сопствених песама, али кад је Бурзум у питању... Могло би то добро да испадне.

comment_2411905

Nije on prvi ni poslednji koji ponovo snima/obradjuje stare pesme, tako da sta se cudite. To je trend odavno.

A sto se tice pesama koje obradjuje, meni su dobre onakve kakve jesu jer u black metalu nikada nisam ni obracao previse paznju na tehnikalije, vec na atmosferu. Ali dobro, bice zanimljivo cuti nove stare pesme sa novijim vokalom, svi znaju da njegove prve albume krasi slaba produkcija, cak i za black metal standard, Varg samo zeli da ih snimi na boljoj opremi, i mozda cak i preradi malo.

comment_2411990
upravo si mi pokvario veče

Vala baš. Šta se glupira, sada prati tendove, a oduvek je pričao protiv istih...

O ne - Varg priča jedno, a radi drugo. Da li je moguće? :ph34r: