Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

comment_3062287
18 minutes ago, Demon Seed said:

Naprotiv, dinamika, gradacija, kvantifikacija efekata, za razliku od binarnog razmišljanja koje prikazuješ tako što meni pakuješ da sam simpatizer Lazanskog.

A nije prvi put da istovremeno kritikuješ binarno razmišljanje i da ga prikazuješ, ja sam zaboravio da se furaš na to lažno moralističko licemerje inače te ne bih ni pitao je l' veruješ u te dečije pričice koje prosipaš.

Znaš ti "kakav" sam ja auditorijum, a ne razumeš me dve rečenice svaki put kad razgovaramo, cepa te Dunning-Kruger, ne štedi, kao i sve "takve" pametnjakoviće.

Nekog smiruje vera u Boga, nekog u novinarski moral. :haha:

"Aj voljno" :haha:

Izuzetno si dinamički gradirao i kvantifikovao efekte prilikom najblatantnije generalizacije da se nijedan novinar ne pridržava kodeksa. Da me više zanima tema, zamolio bih te da prezentuješ tu analizu kojom si došao do tako crno-belog zaključka. Ali ne zanima me.

I prilikom prethodnih naših diskusija ja sebe nikad nisam postavljao kao moralnu gromadu niti prepametnog sveznajućeg, sasvim je moguće i realno da i sam praktikujem povremenu nedoslednost pa i "binarno razmišljanje", ograničen sam kao i svako jebiga. 

Što se DK sindroma tiče, upravo mi deluješ kao enciklopedijski primer, takođe uz dozu infantilne potrebe da budeš vragolan i neuhvatljivog "anti-moralističkog" diskursa, ispod tog plašta se ne krije nešto što bi me impresioniralo, možda ovde nekoga i hoće, ima nas raznih. Ne smeta mi al zna da bude zamorno, ja sam ovde pre svega da razmenim mišljenja o muzici.

9 minutes ago, Srbin Hamza said:

"Право је медија да имају различите уређивачке концепте, али је обавеза новинара и уредника да праве јасну разлику између чињеница које преносе, коментара, претпоставки и нагађања."

Iliti Lazanski može imati pro-ruske komentare. Uostalom, on je kolumnista a ne izveštač. Ne piše tekstove dnevnih vesti nego svoju ličnu kolumnu, kao što su to činili Tijanić i Tirnanić ili sada čine Pančić ili Basara.

DjQl0WPXgAIfYoZ.jpg

Lazanski je bio i izveštač i kolumnista, novinar pre svega u širem smislu, kasnije je postao sns isprdak i pojačani pamfletista kad je postalo jasno da za svoj narativ ima podršku gospodara. Ako je nekad i bio neko mudo, kompromitovao je sve to i uglavnom se bavio ideološki pristrasnom i antizapadnjačkom petparačkom vojnom analitikom. 

Al ne bih dužio više sa ovim, sad je gotovo. Makar se naživeo momački.

• Replies 2.3k
  • Views 115.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• a ti si i utorkom malouman

• ma neka je crkla ova vajnhaus serem joj se na muziku          

• Koji ste vi kurtoni jebote...pogotovo Kuruz...napusavao si Jaroslava zato sto se radovao smrti Tijanica,a vamo se ponasas tri puta gore.Nevidjen si licemer.

comment_3062299
6 hours ago, Haos sam ja said:

kompromitovao je sve to i uglavnom se bavio ideološki pristrasnom i antizapadnjačkom petparačkom vojnom analitikom

ono jesu Srbima Grci vadili oči pa su Srbi primili pravoslavlje posle, što ne bi i u NATO ušli, i ja se pitam što su tvrdoglavi

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.