Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 1.1k
  • Views 35.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

comment_2824136

Pozdrav svima.Pitanjce:sta moze biti razlog pucanja zica/zice u ovom slucaju na zadnjem tocku.Od prosle godine to mi je redovan problem.Stavljen je bandas sa duplim zidom Krypton,nove zice i opet za mesec dana odose dve zice.Bajs je gradska varijanta sa Sram S7 ,nista specijalno klasika.Pricase mi(ranije) da je do tezine,ajd iz zdravstvenih razloga smrsah i dalje sam u fazi mrsavljenja.Voznja laganica 23-25km/h,izbegavam rupe,los put,ivicnjake ..... Unapred hvala na odgovorima.

• 2 weeks later...
comment_2826607

S druge strane, većina ljudi koje ja znam od svojih mauntin bajkova sa 21 ili 18 brzina koristi 3-4 maksimalno... Eto i ja prvi ovde po PA najčešće šiftam zadnji menjač, a prednji uglavnom stoji na najvećem zupčaniku.

comment_2826611

Sve prema ukusu i potrebama. Uglavnom i nije predviđeno da se koriste svi stepeni prenosa, npr. izbegavaju se oni na kojima je lanac mnogo zakošen pa drlja po kavezu prednjeg menjača. Efektivno ti imaš manje od "deklarisanih" npr. 27 brzina. E sad, meni je i to malo, tj. na nekim usponima mogao bi da bude još jedan žeton, a isto tako bi mogla brzina više za neke asfaltne spustove kad hitam.

Hint: Bolje zakucaj lanac za srednji prednji lančanik - em se verovatno manje haba pogonska grupa, em ne kidaš kolena malom kadencom ako si navikao da "melješ".

Edited by jelchica

comment_2827242

Brate, sta je tebi bitno, na kom podforumu je tema... Zamisli kako je tek ovima sto nece da im otvore temu...

Nego, mi uzeli zadnje sediste za klinca, i cool je. Zbog kevine paranoje kaiseve cemo malo dodatno obezbediti. Mislila sam da ce mu biti dosadno pozadi ali nije, sve vidi, ne smeta mu vetar, okaci mu tata igracku za svoj pojas pa se zanima... sasvim dobra varijanta.

comment_2827308

ja gledam...a imam i zutu maju pa odvezem i po neku etapu u njoj...

nego, nisam ovde nista citao o oblacenju, u cemu vozite bajsove? ja samo gornji deo, ponekad, dole standardni sorc i patike....kad moze sorc, kad je hladno uglavnom ni ne vozim, bas najvise sto nemam zimsku opremu, jbg. vozio bih cesce da imam.

Edited by LoveHateLove

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.