Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 1.1k
  • Views 37.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Pozdrav svima.Pitanjce:sta moze biti razlog pucanja zica/zice u ovom slucaju na zadnjem tocku.Od prosle godine to mi je redovan problem.Stavljen je bandas sa duplim zidom Krypton,nove zice i opet za mesec dana odose dve zice.Bajs je gradska varijanta sa Sram S7 ,nista specijalno klasika.Pricase mi(ranije) da je do tezine,ajd iz zdravstvenih razloga smrsah i dalje sam u fazi mrsavljenja.Voznja laganica 23-25km/h,izbegavam rupe,los put,ivicnjake ..... Unapred hvala na odgovorima.

• Author

A koliko si...da prostis, tezak?Ortak je sa nekih 110 kila imao problema sa zadnjim tockom, ali bajs je dotrajao, ali nekih 7-8 godina ga je aluzio ok i jednom je menjao zice, ali od tada je imao probleme stalno.Sad ima bajs sa 29-kama, na njima je ok

sa 120kg sisao na 105kg.Inace imam korpu na pak tregeru i uvek nesto vucaram do 5kg max.Fora je sto mi se bas ne kupuje nov ili polovan bajs,al ako nema drugog resenja.

• 2 weeks later...

odličan za po penziju i bakaluk

Dinamo, blatobrani, štitnik lanca... Gospocki

To je bajs za Holandiju, za Novi Sad, za prepeglane terene

S druge strane, većina ljudi koje ja znam od svojih mauntin bajkova sa 21 ili 18 brzina koristi 3-4 maksimalno... Eto i ja prvi ovde po PA najčešće šiftam zadnji menjač, a prednji uglavnom stoji na najvećem zupčaniku.

Sve prema ukusu i potrebama. Uglavnom i nije predviđeno da se koriste svi stepeni prenosa, npr. izbegavaju se oni na kojima je lanac mnogo zakošen pa drlja po kavezu prednjeg menjača. Efektivno ti imaš manje od "deklarisanih" npr. 27 brzina. E sad, meni je i to malo, tj. na nekim usponima mogao bi da bude još jedan žeton, a isto tako bi mogla brzina više za neke asfaltne spustove kad hitam.

Hint: Bolje zakucaj lanac za srednji prednji lančanik - em se verovatno manje haba pogonska grupa, em ne kidaš kolena malom kadencom ako si navikao da "melješ".

Edited by jelchica

Upravo svako prema potrebi, isprobao sam i jednog sa 20tak brzina, ma ovaj Herkules je kadilak kao da voziš, limuzinčina sa ogromnim točkovima.

Mogu se i azilanti sa njim gaziti.

@jelchica - ne vredi mi srednji, mali mi je :D

Dobar je Hailov bicikl, za Suboticu mu više i ne treba. Ne mora da se jebava po brdima i usponima, taman mu ovo dođe.

Edited by Lou

Pa da, eto danas sam vozio 32km, za 90min, jak vetar duvao... Zašto tema nije na sportu?

treba nam ovde na SIS-u ovako elitna tema da ne bude da se ovde prica samo o saksijama,cvecu,caju i kako Demon Seed da zalepi dva parceta plastike..

Fali nam ženski tamo, nema više Mission Vao, retardirano je da ovde bude tema.

ovde je zato sto je rekreativni biciklizam, an sportu je za sport

da se ne bi mesalo

juce 22 km

jos da nisam isla na fax iiiiiih

divota

Rekreativna je i teretana pa je na sportu... neki tamo moderatori i njihova logika....

Brate, sta je tebi bitno, na kom podforumu je tema... Zamisli kako je tek ovima sto nece da im otvore temu...

Nego, mi uzeli zadnje sediste za klinca, i cool je. Zbog kevine paranoje kaiseve cemo malo dodatno obezbediti. Mislila sam da ce mu biti dosadno pozadi ali nije, sve vidi, ne smeta mu vetar, okaci mu tata igracku za svoj pojas pa se zanima... sasvim dobra varijanta.

rekreativno bavljenje sportom nije sport

sedenje pred televizorom i lokanje piva

ili dranje i fajtanje po tribinama jeste

mod logic 101

to je baš taj rad...

pola foruma valjda vozi te turove đirove a neki i gledaju verovatno...

ja gledam...a imam i zutu maju pa odvezem i po neku etapu u njoj...

nego, nisam ovde nista citao o oblacenju, u cemu vozite bajsove? ja samo gornji deo, ponekad, dole standardni sorc i patike....kad moze sorc, kad je hladno uglavnom ni ne vozim, bas najvise sto nemam zimsku opremu, jbg. vozio bih cesce da imam.

Edited by LoveHateLove

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.