Lou Posted June 21, 2012 Report Share Posted June 21, 2012 Da te debela riba jede slamčicom dva meseca? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Face Of Melinda Posted June 21, 2012 Report Share Posted June 21, 2012 sticajem nekih glupih okolnosti, jednom prilikom nisam jeo 48 sati. niste svesni kakav je osecaj i ne bih vam to pozeleo. svaki zvuk i rec su me iritirali do neuracunljivosti. naelektrisan do pucanja, uleteo u kucu, otvorio konzervu tunjevine i teglu meda koja je bila na stolu. ortak koji je u tom momentu bio tu rekao "izivini, ali ja ovo ne mogu da gledam" i izasao napolje. i danas se seca te scene. Tipican PMS u zena... jede se sve sto padne pod ruku, da si posle sam sebi gadan sta si sve pojeo i u kojim kombinacijama, ali ta glad, kao da iz dubina Mordora dolazi.... Naravoucenije: Bezite od zena u PMS-u ili ih odevdite na neku klopu i sve super Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted June 21, 2012 Report Share Posted June 21, 2012 jer ne i ne ne ne i ne neću da budem ko mašina Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lou Posted June 21, 2012 Report Share Posted June 21, 2012 More, odgovori. Link to comment Share on other sites More sharing options...
soul wandering Posted June 21, 2012 Report Share Posted June 21, 2012 Tipican PMS u zena... jede se sve sto padne pod ruku, da si posle sam sebi gadan sta si sve pojeo i u kojim kombinacijama, ali ta glad, kao da iz dubina Mordora dolazi.... Naravoucenije: Bezite od zena u PMS-u ili ih odevdite na neku klopu i sve super Meni ovo kad mi secer padne, u PMSu imam druge reakcije Verujem da Kuruz nece zeleti da upotrebi slamcicu do kraja zivota. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted June 21, 2012 Report Share Posted June 21, 2012 to sam rekao i pre mesec dana pa je bilo šta je bilo Link to comment Share on other sites More sharing options...
neonskacrna Posted June 21, 2012 Report Share Posted June 21, 2012 Tipican PMS u zena... jede se sve sto padne pod ruku, da si posle sam sebi gadan sta si sve pojeo i u kojim kombinacijama, ali ta glad, kao da iz dubina Mordora dolazi.... Naravoucenije: Bezite od zena u PMS-u ili ih odevdite na neku klopu i sve super istina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sisus Posted June 22, 2012 Report Share Posted June 22, 2012 ipak ima nešto što je i meni bilo strašno jedan od bivših cimera je jeo hleb, majonez i slaninu i ništa više uz to do tog nivoa nisam stigao Ja jednom napravio sendvič od pola vekne 'leba, svinjske masti i slanine. Studentski dani, četvrtak. svinja >>>>>>> sve ostalo Naravno, piletina ionako nije meso. Tipican PMS u zena... jede se sve sto padne pod ruku, da si posle sam sebi gadan sta si sve pojeo i u kojim kombinacijama, ali ta glad, kao da iz dubina Mordora dolazi.... Naravoucenije: Bezite od zena u PMS-u ili ih odevdite na neku klopu i sve super PMS? To mu dođe blow job week? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denny Posted June 22, 2012 Report Share Posted June 22, 2012 PMS? To mu dođe blow job week? Ne, menstruacija je blow job week. Ono je predigra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sisus Posted June 22, 2012 Report Share Posted June 22, 2012 Sve je men' to isto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night's Blood Posted June 22, 2012 Report Share Posted June 22, 2012 @Sisus To je ono kad se posvađamo bez razloga. @Lou Ja ne bih mogla da budem sa nekim debelim likom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Berliner Posted June 22, 2012 Report Share Posted June 22, 2012 Ja jednom napravio sendvič od pola vekne 'leba, svinjske masti i slanine. Studentski dani, četvrtak. ja sam redovno jeo pastetu usput tako sto bih kupio pola leba i onda u hodu dzapao leba i mazao ga u pastetu i tako jeo (to se moze u hodu inace, lebac za misku) ili bih jednostavno grizao hleb i pastetu zasebno (pasteta se moze gristi zapravo kad odvojish konzervu od nje, ono svuces kao koru od banane). Link to comment Share on other sites More sharing options...
imaginos Posted June 22, 2012 Report Share Posted June 22, 2012 Naravno, piletina ionako nije meso. belo meso je zamena za hleb.. :haha: Link to comment Share on other sites More sharing options...
In The Flesh Posted June 22, 2012 Report Share Posted June 22, 2012 a sta bi pre izabrao. da dva meseca jedes na slamcicu ili da dva meseca ne jebes? ;-) Ovo drugo njemu dođe po difoltu, a prvo je viša sila, tako da nema tu nekog izbora. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Berliner Posted June 22, 2012 Report Share Posted June 22, 2012 radije bih izabrao da dve godine ne jebem Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted June 22, 2012 Report Share Posted June 22, 2012 Ovo drugo njemu dođe po difoltu, a prvo je viša sila, tako da nema tu nekog izbora. такое Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night's Blood Posted June 22, 2012 Report Share Posted June 22, 2012 Pa da, teško je odreći se onoga na šta si navikao, nepoznate stvari nikome ne nedostaju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted June 22, 2012 Report Share Posted June 22, 2012 Kuruz je baš lep dečko, kako tako tvrdite da ne jebe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Berliner Posted June 22, 2012 Report Share Posted June 22, 2012 Pa da, teško je odreći se onoga na šta si navikao, nepoznate stvari nikome ne nedostaju. ne bratesestro ali volim jesti vise nego bilo sta drugo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark_Elf Posted June 22, 2012 Report Share Posted June 22, 2012 Kuruz je baš lep dečko, kako tako tvrdite da ne jebe. Ne jebe lep, no uporan. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
truliandedzombileš! Posted June 22, 2012 Report Share Posted June 22, 2012 samo džepne venere, da idu uz moju asketsku, isusoliku pojavu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
In The Flesh Posted June 22, 2012 Report Share Posted June 22, 2012 (edited) u PMSu imam druge reakcije Tu quoque, Bruto mi filli? Sve ste iste. Nije da se žalim, though... Edited June 22, 2012 by In The Flesh Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted June 22, 2012 Report Share Posted June 22, 2012 Ne jebe lep, no uporan. Tu su maksimu izmislili ružni da mogu lakše jebati. Ja sam uz našeg Kuruza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vuk Posted June 22, 2012 Report Share Posted June 22, 2012 Ja sam uporan. Isplati se. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted June 22, 2012 Report Share Posted June 22, 2012 Ali ti si i lep. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts