Jump to content

Košarka


Baal

Recommended Posts

Njegov rodjeni brat je 98 godiste i sad je dosao u CZ, a sa ovim navodno Zvezda nije htela da potpise ugovor, jer su procenili da nema dovoljan potencijal...

 

Da li je Mustafa samo igrac koji predje iz Zvezde u Partizan ili vazi i za navijace?

Edited by ..charlie..

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

Kako saznaje portal "MVP", Nenad Miljenović će karijeru nastaviti u Radničkom iz Kragujevca. Mladi plejmejker je danas raskinuo ugovor sa Partizanom mt:s i šansu da zaigra će potražiti u Šumadiji.

 

Miljenović je dugo važio za najtalentovanijeg evropskog košarkaša u generaciji igrača rođenih 1993. godine, ali se na prelazu iz juniorske u seniorsku košarku, za sada, nije najbolje snašao. Prošao je mlađe kategorije FMP-a, sa kojim je osvojio juniorsku Evroligu, a oktobra 2011. je potpisao prvi profesionalni ugovor sa Partizanom. Prosleđen je na pozajmicu u Mega Vizuru, gde je pružao dobre partije i bio jedan od najkorisnijih igrača Superlige.

 

Prošao je sve mlađe reprezentativne selekcije Srbije, a prethodnog leta je sa U20 reprezentacijom zauzeo četvrto mesto na Evrobasketu u Sloveniji.

Ja sam mislio da ce on da procveta kod Duleta...

Само играчи су Мустафе. Навијачи се зову Курузи.

Kuruzi? Videh da se i Radmiz provlacilo jedno vreme kao opcija...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Па, и можемо добро проћи. Али, како играмо у последње време, чак и најлакша група да нам западне (типа: Македонија, Британија, ЦГ/Италија, Финска, Белгија/Грузија), можемо најебати само тако.

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...