Jump to content

Recommended Posts

Jason Newsted je predstavio svoj novi bend koji nosi njegovo ime, NEWSTED. Singlom „Soldierhead“ je najavljen mini album METAL.

 

Prije no što se priključio bendu Metallica, Jason je bio član thrash metal benda Flotsam and Jetsam a nakon napuštanja, po mnogima, najvećeg svjetskog metal benda, bio je član kanadskog benda Voivod. Pored toga, u biografiju je stigao da ubilježi i da mu je u jednom trenutku šef bio Ozzy Osbourne, a tu je i rad sa bendom Echobrain. Ipak, većinu od posljednjih 11 godina je proveo „leteći ispod radara“, ali je prilikom osnivanja novog benda odlučio da to promijeni.

 

Početkom decembra, Jason je lansirao sopstvenu internet prezentaciju i tom prilikom najavio neke od budućih aktivnosti. Rekao je da ima mnogo snimljenog materijala sa različitim muzičarima, nekim mlađim, nekim starijim, te da planira da to postupno objavljuje. Upitan u kojoj će formi objavljivati te materijale, odgovorio je da mu se sviđa ideja periodičnog objavljivanja mini albuma koji bi sadržali 4-6 pjesama, kao i da razmatra štampanje vinilnih izdanja za one koji pripadaju „staroj školi“.

 

Prvi od projekata koji će predstaviti javnosti biće mini album benda NEWSTED. EP će nositi naziv METAL i naći će se u prodaji početkom januara 2013. godine. NEWSTED je u duhu „stare škole“ thrash metala a bend, pored Jasona koji je zadužen za bas i glavni vokal, još čine Jesus Mendes Jr. na bubnjevima i Jessie Farnsworth koji svira gitaru i pjeva prateće vokale.

 

Za sve dalje informacije, zvanična internet prezentacija Jasona Newsteda se nalazi na adresi newstedheavymetal.com, a singl „Soldierhead“ poslušajte u priloženom video dodatku.

 

(Istinito)

 

http://www.youtube.com/watch?v=TAqdCUkxHJ4

Share this post


Link to post
Share on other sites

Добра је песма тотално.Мени вокал по мало вуче на тестамент.Има добар треш призвук.Верујем да ће овај његов пројекат бити бољи од онога што металика тренутно ради.

  • Downvote 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 2 weeks later...
.Верујем да ће овај његов пројекат бити бољи од онога што металика тренутно ради.

 

E да, ово је истина. Ја волим St. Anger, али ово је боље. Death Magnetic ми никад није пријао.

  • Downvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

meni je bilo jako simpaticno jer mi je on medju gotivnijim likovima u tresu ikad,ali ne uspijeva ni santimetar da ode od simpaticnog u nesto ozbiljnije.isti mi je utisak posle slusanja kao posle zadnjih ko zna koliko motorhead albuma - sve ok, banja,ali nikad vise da se pusti.

 

jebote,na sta je spao ovaj podpravac kad jedan deathgrind bend svira najbolji tres 2013te

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...