January 20, 201312 yr comment_2609921 stolet: izuzetno kultan. gosja: a meni je kolin na hartvoku i svansongu pojeo sa produkcijom.znam dosta ljudi koji rantuje jer im valjaju samo mortal kojl,hartvork,no lav lost i sertifikejt,ali eto meni je citav album podjednakog kvaliteta sa izuzetkom naslovne i sertifikejta koje su sam vrh karkasa. ja cu samo spomenuti da megagejvov rast in pis ali remaster je najgori remaster svih vremena,zaobilazite to u sirokom luku,ubijen elefson i iz nekog tripa dignuti prateci koji su katastrofalni. Edited January 20, 201312 yr by BLAGOJE
January 20, 201312 yr comment_2609922 Verovatno cu da se naruckam minusa ali : Agalloch - The Mantle Evo od mene jedan kad vec ne moze vise. Pantera - Vulgar Display Of Power Ghost - Opus Eponymous Carcass - Reek Of Putrefaction i Symphonies Of Sickness Edited January 20, 201312 yr by skulhead
January 20, 201312 yr comment_2609923 recimo paradise lost - lost paradise je kvlt album a i jedan od omiljenih mi bendova ali mi je sranje taj album. gothic naravno klasa a i prvi pestilence me nesto ne tangira iako je ocigledno solidan album posredi; pestilence isto omiljen bend ima dosta tako nedozrelih prvenaca od omiljenih bendova sto ih ne slusam, velika je to gejnost.
January 20, 201312 yr comment_2609924 Istina za remaster, i to ne samo za RIP, nego i one potonje albume. Jedino sto valja je remaster KIMBABIG i So far....
January 20, 201312 yr comment_2609926 Spominje se dosta Reinkaos, ali kontam da to i nije baš kultni album. Ja i rekoh da nije kultan, ali sam morao da ga spomenem.
January 20, 201312 yr comment_2609928 ja cu samo spomenuti da megagejvov rast in pis ali remaster je najgori remaster svih vremena,zaobilazite to u sirokom luku,ubijen elefson i iz nekog tripa dignuti prateci koji su katastrofalni. Istina za remaster, i to ne samo za RIP, nego i one potonje albume. Jedino sto valja je remaster KIMBABIG i So far.... Nije to do remastera, već do toga da su ti albumi i remixovani, zato su tako govnjivi.
January 20, 201312 yr comment_2609942 Emperor - In The Nightside Eclipse Sepultura - Beneath the Remains
January 20, 201312 yr comment_2609944 ja cu samo spomenuti da megagejvov rast in pis ali remaster je najgori remaster svih vremena,zaobilazite to u sirokom luku Ово.
January 20, 201312 yr comment_2609945 Ne bi bilo problema sa tim remasterom da nije ponovo otpjevao neke pjesme.
January 20, 201312 yr comment_2609949 Mislim da je ovde do sada spomenuta cela Sepulturina diskografija sem Arise
January 20, 201312 yr comment_2609951 Да преименујем ја ово у "Тема за минусе"? Страшно какви се све квалитети спомињу овде. Анонимуси испливавају на површину.
January 20, 201312 yr comment_2609952 Cemu toliki hejt za Beneath The Remains? Nemaju pojma. Najboljin Sepulturin album. Arise jako blizu, meni za samo dlačicu manje omiljen.
January 20, 201312 yr comment_2609955 Mislim da su ukusi u pitanju ali 'ladno i dalje postoje ljudi koji ne kapiraju to.
January 20, 201312 yr comment_2609966 Exodus... Prvi album Exodusa je najbolji album Exodusa Dissection - Reinkaos Nije kultan, ali je govno nad govnima. Nikad nisam uspeo da preslušam nijednu pesmu sa njega do kraja. Dođem do pola i prebacim na sledeću i tako do kraja albuma. Smaračina. Au, meni on odlican Uh, prava tema za mene. Ograničiću se na bendove koje volim, a neki kultni albumi su im (meni) sranje, a isto savetujem i ostalima, pošto ne vidim svrhu da sad svi navodimo bendove koje u globalu ne volimo, a smatraju se legendama, svako ih ima milion. Carcass - Heartwork (realno, album zvuči SRANJE za produkciju od pola miliona funti, a i svega 3-4 pesme mi valjaju) Dissection - Reinkaos (obrazloženje nepotrebno) Emperor - In The Nightside Eclipse (za razliku od narednog, ovde se vidi nezrelost kompozicije, produkciju da ne pominjem) Gorgoroth - Under The Sign Of Hell (prosečan black metal skroz, produkcija takođe na nivou tibetanskog bedroom studija) In Flames - Clayman (meni najslabiji njihov album ubedljivo) Satyricon - The Shadowthrone (osim prve pesme, totalno smeće od albuma) Setherial - Nord (nikad nisam kapirao zašto je ovaj album toliko poštovan) Shining - V: Halmstad (ubedljivo najlošiji Shining album, jebao vas hard rock) Watain - Lawless Darkness (prehajpovano trendi govno za ložane) Nisam znao da je Heartwork produkcija kostala pola miliona funti, zvuci mi neverovatno xD I da, prvi Emperor je fenomenalan, a za ovo ostalo se manje-vise slazem. Bilo šta od Motorheda. Tako je, vise je Lemi faca nego sto Motorhead svira dobru muziku. Meni se od Motorhead svidjaju 3 pesme: Overkill, Ace of Spades, We Are the Road Crew Sta sam jos hteo da kazem Dark Funeral i Belphegor su odlicni bendovi, malo repetitivni ruku na srce, ali odlicni. The Secrets of Black Arts i Diabolis Interium su vrhunski albumi, Belphegorov Necrodaemon Terrorsathan je odlican, Lucifer Incestus i Goatreich Fleshcult isto odlicni, Marduk je fenomenalan bend i pusite ga ;D Beneath the Remains je mozda i najbolji Sepulturin album, Schizophrenia je isto odlicna. Slowly We Rot isto odlican! Reci da su Diabolus in Musica i poslednja dva Slayera bolja od South of Heaven je katastrofa Kao i reci da je South of Heaven bolji od svega sto je posle njega izaslo (Seasons in the Abyss je najbolji Slayer album) Led Zeppelin - Led Zeppelin 1 Pink Floyd - Meddle Btw, Ghost je precenjen i Opus Eponymus je prosecan album u najbolju ruku Mislim da su ukusi u pitanju ali 'ladno i dalje postoje ljudi koji ne kapiraju to. Nemaju pojma. Edited January 20, 201312 yr by Demon Seed
January 20, 201312 yr comment_2610000 Svako ima pravo i na svoje misljenje i na svoj licni muzicki ukus,tako da ne bih nikaoga ovde kritikovao ili pitao zasto mu se taj album vise ili manje svidja od rugih u necijoj diskografiji,tako da po mom ukusu ove albume nikada nisam mogao da svarim: Overkill-Under the influence Megadeth-So far..... Voivod-Nothing face (Iz perioda do Angel rat) Slayer-Diabolus in... (Moj omiljeni bend ali ovaj album?,medjutim ubrzo su se vratili na svoje staze) Exodus-Force of habit (Iako ga imam u kolekciji,ubedljivo najlosiji) Pestilence-Spheres (kad je izasao album,spustio mi se mrak na oci,posto prva tri obozavam) Forbidden-Distortion ( nikad se vise nisu idejno oporavili nakon tog albuma) Kreator-Renewal (Mislm da se ovaj album u drustvu dopao samo Medi metalcu, svi smo se nasmejali kad smo culi ovo govno) Sodom-Better of dead ( ne mogu da kazem da je album toliko los,ali ona otuzna balada posvecena njegovom ocu,daj molim te,Sodom pravi balade) Excel-Seeking refugee (moram da ovde zestoko popljujem i moj omiljeni bend,zaplakao sam kad sam cuo ovo,kakvo moderno grandz njesra) Eto toliko za prvi post,ima toga jos mnogo,ali sam se uglavnom orijentisao na period do pojave i nekoliko godina posle izlaska Pantere-Cowboys from hell i slicnih copycat bendova,hvala bogu nije dugo trajalo.
January 20, 201312 yr comment_2610014 ja obozavam prva 3 sa tvoje liste. Stvar ukusa,to ti je to.Ne kazem da su sranje ali ne mogu da se porede sa njihovim prethodnim albumima!
January 20, 201312 yr comment_2610022 Motorhead ne valja,a Marduk je sjajan bend.Sunce ti krvavo jebem,koliko budalastina se ovde moze procitati. Sto se tice teme,poserem se na Burzum,Mayhem i Bathory.Krsevi i tesko smece.