May 3May 3 comment_3124204 Ratboys - The WindowThe Cars - Move like thisAngine de Poitrine - Vol. IIThey Might Be Giants - The World is to digManic Street Preachers - The Holy bible Report
Sunday at 10:22 AM2 days comment_3124809 On 5/22/2026 at 4:30 PM, kuruz said:Respect da si uspeo novi Dimmu da obrneš tri puta. Report
Sunday at 03:00 PM2 days comment_3124812 išao u kolima, reko da probam da slušam malo više, ali džaba Report
10 hours ago10 hr comment_3124854 Vidite kako se između Vision Divine i Burning Sun stvorila iluzija da sam se prvo istripovao da su se nekako spojili.Kao izgovor mi je da sam u subotu imao proslavu 25. godina mature i bilo je toliko ludo da još uvek ližem rane.Evo ih i albumi. Edited 10 hours ago10 hr by HEFEST Report
21 minutes ago21 min comment_3124873 17 minutes ago, Grobodan said:Jel su ti Paradoxi što si uzeo High Roller reizdanja?Da, bas su lepa izdanja, bas me loze.. Razmisljam se da uramim Heresy poster (idu posteri uz oba albuma). Jedino me smara sto su uvodni tekstovi na nemackom, mrzi me da uzmem da prevodim. Ali za 11e puna kapa, mozda uzmem i Cloven Hoof - Dominator jer je u ustom fazonu odradjen.. Report