Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 17.7k
  • Views 1.2m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• daj neki minus onda....

• Mita je deo Mislimo-da-smo-mnogo-kul-ako-slušamo-i-metal-ali-i-narodnjake-ložimo-se-na-Baju-Malog-Knindžu-i-idemo-po-kafanama® Crew.

• upravo mi je greskom stigao neverovatan sms izgleda od neke zene koja pljuje muza, frapirao sam se, ovo mora da postoji na jumetalu.   ''Ti to sto mi jebes kod toga si i posao moje sve su nasa deca.

comment_2596024

Pošto je pre deset godina sa grupom Queens of the Stone Ageučestvovao u radu na hvaljenom album Songs for the Deaf, neumorni Dave Grohl se ponovo pridružio kalifornijskoj grupi, kako bi sa njom snimio novi album, javlja Guardian.

Vođa grupe Josh Homme izjavio je za Radio 1 da je grupa zamenila dosadašnjeg bubnjara Joeya Castilla.

Da je grupa počela sa radom na svom šestom studijskom albumu, svedoče i sveže fotografije na zvaničnoj Facebook strani benda. Za sada nije poznato da li će Grohl nastupati sa bendom uživo, kada završi posao sa svojim starim saradnikom Hommeom, sa kojim je sarađivao i u supergrupi Them Crooked Vultures.

Edited by Lou
remove format boktejebo

comment_2596027

Možda sam previše metal što koristim ovaj tamni skin, ali brate i kada se selektuje jedva se vidi taj tekst što si upravo postovao (siv tekst na beloj pozadini).

Nije da se razumem, ali ja ovde ne čuh dubstep. Dobru majicu ima ovaj electronic lik.

Jednostavno: šta dobiješ kad oduzmeš bubanj?

comment_2596127

Tj. upravo ovo

Očajan dubstep koji će nadolazeća generacija koja ne razlikuje kurac od pičke obožavati.

Videh na nekom krš dubstep spotu skoro komentar da je to revolucionarno, muzika za 21. vek, jer se spaja dubstep sa industrial zvukom, potpuno novo. :haha:

• 5 weeks later...
  • 3 weeks later...
comment_2607553

pokušavam da proguram ovaj bend ovde, francuzi, idealno za ljude koje je malo smorila poslednja Gojira, neki Gojira/Mesh stil idealno pomešan sa early Isis, Cult Of Luna vajbom, to kombinovanje što se uspešnosti tiče rade dobro koliko i Ulcerate. Matorani postoje deset godina ali ovo je prvo što čujem od njih. Favoriti Ignitus i Black Obsidian Pyre.

Kapiram da je ovo prvi mali bend ovog fazona koji me je obradovao u poslednje 2-3 godine.

Eryn Non Dae. - Meliora 2013

http://rusfolder.com/33112306

1350204209_meliora.jpg

Edited by Лука