Jump to content

'bem ti život


ManiaC

Recommended Posts

Imao sam ja sličan problem, ugnezdio se i rodila se dva leteća pacova, celu terasu su mi israli, ali ono, sačekao sam da mali skotovi polete pa sam onda celo gnezdo preko terase izbacio, posle se nisu vraćali. A isto su mi skakali i grebali, samo ne po simsu nego po onom sranju gde se smotava roletna, te bodljice rade najbolje posao, ja sam npr stavio onu metalnu rešetku sa TA peći, ono čisto da nemaju ravnu površinu da slete, i upalilo je.

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ponovo se vratiše ali je bilo kratkog maha, izgleda da zaista deluju ovi jaki začini. Videh na onim instrukcijama da može i lepak da se postavi, ali ne bih da imam situaciju mrtvi lepkom ulepljeni golub na simsu. (eto blek metal pesme u najavi!)

Edited by VoivodBG

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pa to kao ona dva idiota u beogradskoj što su razapeli čaršav sa istom porukom dok je prolazila masa, gađali ih jajima, klasični sns kromanjolci.

Ali brate da primenjuju iste metode koje nikad ne uspevaju... Samo ne znam da li se ugledaju na Dodika ili Miloševića, Dodiku je još i uspelo, zato što mu je opozicija ista kao i on, autobus protesti.

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...