Jump to content

Fear and Loathing in YUMETAL


Face Of Melinda

Recommended Posts

Feyd "foot massage please" Dobrosisić.

Ne bi se bunili samo ljudi rođeni između 29og i 31-og ,svima osim januarcima bi bio pomeren rođendan :/ al kad bi se pregrmelo to ,mislim da bi benefiti prevagnuli. I amerikanci da pređu na metrički sistem ,jebale ih jarde ,milje ,inči ,stope ,galoni ,ozovi ,funte ,farenhajti ,ništa nije deljivo jedno sa drugim ,božme sačuvaj. Još i pišu mesec pa dan pa godinu ,niđe veze. Dobro da ne voze na levu stranu kao englezi.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Stgla mi poruka na mob, poslao Google pise, your google verification code is i neki broj :haha:

Imam neki raspali fon, ni ne moze na net da ide, niti sam ikada imao bilo sta na googlu. Ja jesam cirkao sinoc, ali brat Google da me se seti :bigblue:

  • Upvote 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pozdrav iz Bosne! :ph34r:

 

 

VAŽNO: Natpis na prsima našeg superheroja ne podsjeća na zastavu samoproklamovane, nešerijatske, "Islamske" države, već vice versa, odnosno zastava ISIL-a podsjeća na navedeni znak. Naslov našeg YouTube kanala "PorukaMira" je filantropski usmjeren prema gledoacima s obzirom da odašilje svojevrsnu poruku pacifizma. Znak na prsima našeg heroja jeste znak, pečat, posljednjeg Božijeg poslanika Muhammeda, alejhiselam, kojeg su tako smjelo i bezobrazno preuzeli zlikovci iz samoproklamovane Države. Zbog navedenog kažem da njihova zastava podsjeća na znak, a ne znak na njih. Zločinci iz IDIŠ-a su preuzeli neke islamske simbole, između ostalih i ovaj pečat, i prisvojili ga sebi tako ga stavljajući u istu ravan sa svojim zločinačko-terorističkim poduhvatima. Naš cilj, kroz ovakve projekte, upravo jeste da te simbole stavimo na njihovo pravo mjesto, te da kroz širenje općih-moralnih poruka pokažemo ljudima, pravu sliku islama, koja je često iskrivljena od strane mnogih medija. Smatranje ovog znaka terorističkim bi bilo isto da kada bi neka osoba pod imenom Milosrdni anđeo počinila teroristički čin, pa mi to ime zbog toga počnemo smatrati terorizmom.

Share this post


Link to post
Share on other sites

bem ti zivot

 

sanjam dolaze na vrata pred izbore

i traze pioniri koji su da se organizuje slet

ono dolaze pred vrata sa pionirskom kapom i maramom

i ono kao, jes pionir

aj izdeklemuj zakletvu i sutra na vezbanje za slet

ko ne zna zakletvu, nek nabroji sve filmove zikine dinastije

gledamo se ja i komsija, neveruemo

 

celu noc u glavi odzvanja

 

bem ti zivot, ko da probdeh celu noc

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...