Jump to content

Fear and Loathing in YUMETAL


Face Of Melinda

Recommended Posts

Jeomeejjj

 

Ne čuješ harmonike

 

sledeca stvar koju cu da cujem od vas je da treba brijati picku i da je bolji seks sa kondomom nego seks bez kondoma. pa ja vise ne znam ni sam kuda to vodi. sve ono protiv razuma i protiv coveka, to sve vi zagovarate

 

cuj molim te BANANE BEZ TACKICA, jos za ZELENIM PETELJKAMA. pa sta su vas roditelji ucili, jesu li vas vodili na pijacu i pokazivali vam kakvo se voce i povrce kupuje, a kakvo se NE KUPUJE (HINT: BANANE BEZ TACKICA I SA ZELENIM PETELJKAMA)

  • Upvote 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posmatram ja ovaj slušaj devojčice iz tramvaja i manijaka koji je napao. Čitam razne komentare po novinama onlajn i došao sam do zaključka da smo mi postali pičkasto, bedno i bezmudo društvo. I očekivati od takvog našeg društva da sutra ratuje protiv bilo koga za svoju zemlju je velika zabluda. Muškarci nemaju muda da se obračunaju sa jednim običnim siledžijom i manijakom u prevozu, a kamoli sutra da idu na ratište. U komentarima zašto ne reagovati i pomoći slabijoj, ugroženoj osobi mnogi navode opravdanje kako će napadač izvaditi nož i ugroziti im život ili kako će snositi sankcije pred zakonom ako prebiju manijaka. Užas. Ne znam šta da kažem, nego jad i beda.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pa jeste, legalno je jedino da se branis manjom silom od one koja je usmerena prema tebi, tako nekako xD

 

I policija i sud ne sluze da stite nego da dodju kao lesinari na gotovo da pokupe leshove

 

Isto ako ti neko preti na bilo koji nacin, ne mogu mu nista dok te ne prikolje, ali onda budi uveren da ce da lezi zatvor, spavaj mirno :D

 

 

Mada ja cuh da je oslobodjen onaj lik sto je ubo provalnika srafcigerom pre nekoliko godina na Zarkovu, je l' to istina?

Share this post


Link to post
Share on other sites

kakva je ovo velikosrbska zavera na čelu s ivanom barbarićem!?!?!?

 

pa Nemačka je izgleda još okupirana

 

ako je neki albanac video ovaj promasaj (a verujem da jeste), realno i nije mogao da reaguje izjavom tipa "ehhm izvinite ali ovo nisu albanci" jer bi ispao rasista. lavirinti identitetske politike :haha:

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...