Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 282
  • Views 26.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• perzekjušn menijak
    perzekjušn menijak

• Vlaja Buraz
    Vlaja Buraz

Отиђи мало до фризерског салона, ниси одавно. Тамо их питај да ти пусте "Billy".

• Kumodraski Vo
    Kumodraski Vo

Kako vam nije zao sto ste coveka zatrpali u minuse pored onolikog truda jeste zivotinje..

• Author
comment_2895791

Ma ne valja to da se ne ponavljaju bendovi, tako sam ja krenuo pa se smorio, nego apsolutno koji je album najbolji, koliko god bolno bilo za pojedine godine :D

Ja sam za 1995. imao 4 komada, al' ne ovo da trpaš sve albume high profile bendova za tu godinu i da gledaš po vikipediji, nego 4 baš 10/10 albuma. Battles in the North, Panzerfaust, Once Upon the Cross, Wolfheart su možda lepi albumi, al' toliko dobri baš nisu, da ne zalazim u Kinga, pa ni Slaughter of the Soul, ne mož se porede sa Symbolic i Draconian Times gde je svaka sekunda savršena...

krenuo sam da pravim ovu listu, ali sam shvatio da bi mi mozak implodirao da pokušam da odaberem najbolji album iz 1995, pa sam odustao

ajd kaži oko kojih se albuma premišljaš za tu godinu, baš me zanima, Slaughter, Storm of the Lights Bane, Written in Waters..?

• Author
comment_2895794

Ajd, imaću u vidu da ga vrtim opet, al' više puta sam počinjao Deicide diskografiju i već dok dođem do njega, smori me totalno xD

a i ti sa tim top x, možda kad bi moglo 30 albuma da stane u top 3 :D

Pa ja ne znam šta treba Benton i ekipa da su uradili na tom albumu pa da može da priđe prva 3 MA, ili nekim Death albumima. :D

comment_2895801

Ajd, imaću u vidu da ga vrtim opet, al' više puta sam počinjao Deicide diskografiju i već dok dođem do njega, smori me totalno xD

a i ti sa tim top x, možda kad bi moglo 30 albuma da stane u top 3 :D

Pa ja ne znam šta treba Benton i ekipa da su uradili na tom albumu pa da može da priđe prva 3 MA, ili nekim Death albumima. :D

Ako cu da biram top 3 DM albuma i da ne ponavljam bend, to bi bili MA, Deicide i Death.

Ali note the key word: meni.

• Author
comment_2895806

Ako cu da biram top 3 DM albuma i da ne ponavljam bend, to bi bili MA, Deicide i Death.

Ali note the key word: meni.

Viš ja generalno nešto Deicide ne obožavam, možda je to. Kad krene da struže, sve mi dođe isto. Cannibal Corpse za klasu bolji (odabrani albumi :D). Eto meni bi možda bili MA, Death, CC, valjda nisam zaboravio neki ogroman bend xD

razume se keyword :D

Jedini savršen za tu godinu je Symbolic

što se death metala tiče, slažem se