Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Izbori 2023. 35 members have voted

1. 1. Parlamentarni izbori:

• SNS - Aleksandar Vučić
      2
    • SPS - Ivica Dačić
      0
    • SRS - Vojislav Šešelj
      0
    • Nacionalno okupljanje - Boško Obradović, Milica Đurđević Stamenkovski
      0
    • NADA Za Srbiju (NDSS) - Miloš Jovanović
      3
    • Savez Vojvođanskih Mađara
      0
    • Srbija Protiv Nasilja - Miroslav Aleksić, Marinika Tepić
      13
    • Ujedinjeni za Pravdu - Usame Zukorlić
      0
    • SDA - Sulejman Ugljanin
      2
    • Koalicija za Mir i Toleranciju (manjine)
      0
    • Narodna Stranka - Vuk Jeremić
      0
    • Dobro Jutro Srbijo - Saša Radulović, Boris Tadić
      1
    • Mi glas iz naroda - Branimir Nestorović
      1
    • Srbija na zapadu - Da se struka pita - Zoran Vuletić, Vladimir Kovačević
      0
    • Mora Drugačije - Čedomir Jovanović
      0

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

• Replies 15.1k
  • Views 532.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Demon Seed
    Demon Seed

Ja ga gledao kod Ivana Ivanovića entuzijastično, volim da ispratim naše vozače, al' sam video da je žestok balvan u pitanju     Udri breee   hešteg ne mogu sve da nas otpuste     Čuo sam juče

• johnnyzzz
    johnnyzzz

comment_3117570

Problem nije u rezultatima već što su sva istraživanja loše urađena

Ipsos ti ne ponudi studentsku listu već moraš da biraš od ponuđenih ili sam da navedeš, i onda 8% ispitanika sami navedu studentsku listu.

Neko drugo istraživanje navede udruženu opoziciju, kao da će studenti ići sa opozicionim partijama na istu listu.

Pritom ne znamo ni šta je ta studentska lista, sve više liči na LDP 2.0 a ne šta god umišljaju ljudi na ulici da je to, levica ili desnica.

Mnogo lažu svi. Jer su Srbi.

comment_3117592
9 hours ago, kuruz said:

lol

Ipsos je hardkor SNS

Uvreda za HC, don't do that. 😄

Realno, samo ne želimo LDP 2.0, 1.0, RC-xyz, niti beta i alpha verzije - samo libre kod, bez Čede. Pre bih glasao za njegovog klasića Kurtija.

Edited by HellAwaits

comment_3117607
On 9/2/2025 at 8:14 AM, kuruz said:

lol

Ipsos je hardkor SNS

Proletos me IPSOS zvao da me ispitaju ćega se sve plašim. Da opipa Vučić boji li se narod milicije, skupoće, rata i ostalog. Ja im odgovorio da jedva čekam da poginem na demonstracijama i da se ničega ne plašim sem Boga.

comment_3117757

A što studenti kažu da je u NS-u sada u petak bila nikada viđena brutalnost policije?

Pa brate, Slobini su lešili 100 puta više.
Titovi su lešili 1000 puta više.
DS policija je lešila samo tako kada su bili oni prajdovi i protesti protiv njih u periodu 2000-2010.

Pa zar nije čak i Vučićeva policija lešila mnogo više pre koju godinu.. znate ono kada su saletali ljude koji samo sede u parkovima, obarali ih pa pendrečili... ne mogu samo da se setim je l' to beše 2018-19... ili ono za vreme protesta dok je Korona trajala.

Sam se sebi gadim da moram da pričam na način na koji izgleda da branim Psiha i njegovu kliku, ali prezirem kad se svi prave ludi i svi lažu.

Msm... gledam ovo pre neki dan:
https://www.youtube.com/live/4NzUon0uaZc?si=K-UnrXrgnI2oZROG

Tačno na 2:30:20
Mislim, ajde da negde i razumem da lik lupa po pandurskom štitu odozgo, ali on brate pokušava bukvalno da ga probode, kao kopljem jbt.
Što nije koplje uzeo?
Msm ok... sada će svi reći, to je Vučić podmetnuo svoje ljude... i možda ste u pravu.
Ali ovako nešto brate da ti uradiš bilo gde u svetu? Kukala ti majka.

Baš pričam sa ortakom iz Londona (koji je inače veoma na strani protesta), i pitao sam ga da mi iskreno kaže (bez političkih fraza), šta bi ovome uradili u Londonu.
Kaže: verovatno bi ga upucali, lol.

comment_3117759

Nisu ovoliko lesili, ocigledno ne pratis, u Valjevu su UBILI dete od 15. godina od batina njih 20 majmuncina u oklopima i mali je verovatno podlegao povredama jer mu se dan nakon toga gubi svaki trag. Takodje nisu ovoliko tukli i izivljavali se nad zenama i starijoj populaciji. E sere mi se sto uopste moram da pisem ovo, jel treba i da budemo zahvalni sto ne zivimo u gani nego srbiji? Ili u Londonu pa tamo ima migranata jbt mogu da te spopadaju po metrou..

comment_3117761
53 minutes ago, Kumodraski Vo said:

Nisu ovoliko lesili, ocigledno ne pratis, u Valjevu su UBILI dete od 15. godina

ovo je, koliko znam, demantovano

2 hours ago, Dark_Elf said:

DS policija je lešila samo tako kada su bili oni prajdovi i protesti protiv njih u periodu 2000-2010.

dve ribe ukrale patike za Kosovo, dobile veću kaznu nego bilo ko ove godine

comment_3117767
3 minutes ago, Kumodraski Vo said:

Ako je ziv zasto bi cutali sve do sad bez ikakve vesti?

Upravo ovo, kakve su psihopate bukvalno bi po ceo dan pričali o tome kako je dečko dobro išao psiho u posetu, ili pak drvili kako je sve laž.. Nešto tu opako nije kako treba, ovde ljudi nisu ni svesni na šta su ovi sve spremni

Ovaj level obmana nismo videli ni 90ih, a isti akteri ili njihovi naslednici kroje takvu stvarnost, bukvalno 24h laži i propagande na 99% medija

comment_3117768
31 minutes ago, Kumodraski Vo said:

bez ikakve vesti

vesti o čemu?

ja sam video vest o 25-godišnjaku koji je dobio batine, bile slike itd, master arhitekture iz Valjeva, a likovi koji su na mrežama širili dezinformacije o smrti su pod krivičnom prijavom tužilaštva

to su vesti, to što ti pričaš nisu vesti

comment_3117770

Pazi obzirom da se ne oglašava oštećena strana naravno da niko ne može da tvrdi šta se i kako, i da li uopšte dogodilo, ali kad živiš u državi i sistemu gde porodice preminulih od pada nadstrešnice dočekuju predsednika i dalje mu pružaju podršku iz bilo kojih razloga, dal su bili ucenjeni ili podmićeni nije ni bitno, ali tu uvek sumnja postoji, a i ljudi na svim stranama koji su spremni da zataškaju istinu no matter what!

comment_3117773

Ok neka si i u pravu, ja ovaj slučaj baš nisam ispratio (verovatno zato što se minimalno i pominjao), ali npr da li se tužilaštvo oglasilo povodom izjave Brnabićke da je pad nadstrešnice teroristički akt stranih službi, bez ikakvih dokaza, da li je to takodje širenje dezinformacija? Sa druge strane traži se od istog tog tužilaštva da se oglasi povodom širenja dezinformacija o upotrebi zvučnog topa, koji po ministru Dačiću nismo nikad ni imali, a potom ga testirao.. hahaha

comment_3117774
3 hours ago, HUMAN said:

Tebe bi u Londonu momentalno upucali, takvih mentola se prvo reše..

Fala brat na komplimentima.

Ali ne reče mi, jesu li ovo najgore batine ikada, ili druge najgore, ili 642 najgore batine u istorijij NS-a?

Edited by Dark_Elf

Recently Browsing 1

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.