Jump to content

Izbori


Talvi

Izbori 2023.  

35 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

@Kuruz

Kakve veze ima? U Vučićevim vladama i visokim pozicijama nije ostao samo onaj ko nije hteo. Samo što je Krstić kao razlog naveo Alekovo meko srce, a Radule da je psiho lopov nad lopovima

 

ma to je u vezi sa pričom da je lažna opozicija itd

 

pravi grobari su uvek na pravoj strani, kuruze :)

 

 

zajebi to, ovo je bilo bitno

 

http://rs.n1info.com...-politicka.html

 

nakon toga je mislim radjeno ovo

http://www.zastitnik...-07-02-12-59-53

 

ali time ništa nije promenjeno, osim što je dat osnov za gomilanje identičnih odluka zasnovanih na zakonu i odluci US kojom je inicijativa odbačena

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ne mogu da spavam u vražju mater, a nestalo mi čaja od nane.

Imamo Vučića i njegov botovski šljam jer smo postali pizda od naroda. Čast izuzecima, što se kaže, ali oni su manjina. Manjina, Miljenko!

Ovo će morati govnjivom motkom da se skida. Kod nas motkom, u nekim drugim državama možda putem izbora, referenduma, a sigurno ne uz pomoć memoranduma.

Sva ova sranja po belome svetu se događaju jer su se slinavi beskičmenjaci iznakotili. Virtuelne ''alatke'' kao što su fejs, tviter, instagram i sl. su dodatno i žestoko pojačali to sveopšte poltronstvo... dupeuvlakaštvo, makijavelizam, tu slinavost, ljigavost i sveopštu atmosferu pizderluka.

Čak je i jedna Švajcarska na klimavim nogama, dotle je došlo. Naravno, daleko je bolje u Švici, ali opet, nije ono što je bilo jebi ga.

I sad imamo sve te starlete po ministarstvima, meduze po televizijama, klozet papir od informera koji se prodaje kao alva, sijaset neumornih botova, privreda nam je jelte već razmontirana (ušli smo u drugu etapu), novac poreskih obveznika se troši na njihove svile i kadife, a zemljom nam upravlja psihopatsko i pre svega zlobno govno.

I svi oni, gore pomenuti, se domunđavaju, stimulišu i organizuju uz pomoć tih nekih fejsova. Usrano vrzino kolo. Epoha pizdurina, eto.

  • Upvote 8

Share this post


Link to post
Share on other sites

http://www.parapsihopatologija.com/forums/index.php?showtopic=20419&p=3829097

 

A u ostalom, i sinoć je rekao da ne vidi sebe ni u jednoj stranci posle izbora - da neće u DS, i da neće praviti svoju. To znači da se Radule opet ispalio i da ga napada bez razloga. Ali i da će DJB moći da se vozdigne, ako sad ne doživi debakl.

Share this post


Link to post
Share on other sites

mene zanima zasto je chess resio da izda raduleta :)

 

Pa nisam izdao raduleta, nego smatram da je mnogo bitno da beli bude kandidat, mozda cak i vise od radulovica, da bi izvukao apstinente, stoga sam da belom potpis a ne sumnjam da ce radulovic skupiti svoje potpise sada kad je prepoznatljiv i kada ima svoje biracko telo :) Ne mora da znaci da cu i glasati za belog, jos nisam skroz odlucio kome cu dati glas, al za belog bih mogao mirne savesti :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

I posle svi urlaju kako bi smak sveta i najveći problem bio kad LGBT populacija dobila pravo da usvaja decu. A da je ovo Njemačka, u mom komšiliku bi socijalna služba pokupila bar 20-25 dece s obzirom na to kako im se roditelji ponašaju.

Edited by Dead Man Drinking
  • Upvote 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

ne bi

pazi evo zena dobila od stranke flajere da odradi i lepo uturila cerkici da ide po komsiluku dok ova pravi gibanicu - sta je tu zloupotreba?

ja ne vidim tu sustinski problem kad se malo zagledam jer dete ionako ne shvata sta radi, nije politicki odgovorno pa ne moze i ne sme da snosi nekakav penal. tako da je svejedno da li flajere deli dete ili njena keva. dete je u ovom stadijumu mentalnog razvija samo produzetak svoje keve i nema slobodu izbora kao sto nema ni kad ga poteraju po maslac. odnosno margarin.

 

i mene su vodali na dos hepeninge pre nego sto sam imao pravo glasa

 

"vidis ono ti je vuk draskovic"

Share this post


Link to post
Share on other sites

"Злоупотреба деце у политичке сврхе је укључивање деце у политички живот од стране одраслих, а које не представља аутентиично вршење политичких или партиципативних права детета и којим се детету као појединцу или деци као групи угрожава безбедност, здравље, развој, достојанство или друго лично добро или добробит детета, коришћењем односа моћи, принуде односно злоупотребом поверења"

Share this post


Link to post
Share on other sites

s tim što ti možeš da se "normalizuješ" na par sati a kada je tvoje dete to moraš stalno da se ponašaš mimo onoga što jesi što je skoro nemoguće...

drugo to tvoje "normalizovanje" pred detetom je i dalje samo ono što ti smatraš normalnim... to je za svakog drugačije...

treće - i geni odrade svoje...

 

deca će vam visiti na yumu

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...