Havočka Posted March 26, 2017 Report Share Posted March 26, 2017 Evo, zivota mi, bilo je glasno, ali nije glasno da ti trebaju cepovi za usi. Ono sto je problem sa tom glasnocom je taj sto (pa ko razume, shvatice) je bilo glasnijih koncerata sa cistijim zvukom, ovo nije bilo glasno da mozes da opravdas mikrofonije (!?), utapanje Girine gitare (!!!?) i tako te neke momente. Prosto, okej, da ne bude glasno ali da dobijes cist zvuk pa da kapiram, ali da ne bude glasno i da se onako slivaju kanali jedan u drugi mi je bas bedasto bilo; to je najveca zamerka. Dalje mi ide na kurac publika koja aplaudira kad krene tisi deo prve stvari, nakon pet minuta. Pa jebemu oca, ljudi su odlucili da ce 45 da cepaju prvu stvar, ti pocnes da aplaudiras posle 5, samo u Srbiji. Cekaj da prestanu ljudi, jebi ga. Trece, bila je ta jedna drolja koja je bila strasno offbeat, kao L'nuar, mozda malo gore, no jebes to sto mene smara kad su ljudi u kurcu sa koordinacijom pokreta, imala je tu neku jebenu rancinu na ledjima pa je tukla sve oko sebe, stani u jebeni cosak gde ne smetas ljudima jebi ga. I malo sam se smorila sto je TGM bio ubrzan, ne treba da bude ubrzan, bas je odgovarajuci u originalu. Bila gomila Bugara i matoraca na koncertu, kapiram da je bilo ljudi koji mogu da porede '87 i ovo lagano U svakom slucaju, Budimpesta je bila dobar izbor, pa se vidimo na Brutalu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted March 26, 2017 Report Share Posted March 26, 2017 e da, zvao me je Bora sinoć sa koncerta, kaže iskustvo života Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted March 26, 2017 Report Share Posted March 26, 2017 Jeste, bracala i ja gledali Vendi u nekoj kafani u Kotežu. Nezaboravno. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radnaskela Posted March 26, 2017 Report Share Posted March 26, 2017 (edited) I ja mogu da kažem da nije toliko glasno bilo bez čepova. Bio je jedan trenutak kada su počeli ponovo da dižu i to je bilo baš glasno pa sam ih ponovo stavio i posle toga skinuo. Čepovi ti čak kvare celokupan doživljaj i ne možeš lepo da čuješ sve kako treba. Sve u svemu, zaista posebno iskustvo. Ovo je muzika koju zaista isključivo treba doživeti uživo. Studijski nije to to. Kada te povuče ta masivnost i zid zvuka, samo te usisa u ceo trip i samo te vuče i vozi. Bilo je momenata gde sam se fizički osećao bukvalno kao da nisam tu. Oni trenutci kada krenu ritam i gruv da voze su mi najbolji deo koncerta. Prava vožnja. Đuskao sam kao da sam bio na neku rejvu. Bio lep odziv ljudi. Doduše, očekivao sam da će biti malo više ljudi i da će biti popunjenije. No dobro. Lepo bilo zaista. Pozdrav za sve ljude koji su bili na koncertu. Edited March 26, 2017 by Radnaskela 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted March 26, 2017 Report Share Posted March 26, 2017 Ja sa Azalom duvao lepak na zemunskom keju i prisećao se nastupa Pantere iz februara ' 91. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
englis Posted March 26, 2017 Report Share Posted March 26, 2017 (edited) Stavljanje čepova u uši na koncertu Swansa meni nikako nije jasno, nešto treba i da boli kad su oni u pitanju. A i nije bilo strašno. Šta bi radili na Sunn-u? Koncert bio odličan, ja i dalje pod utiskom, i ko što neko reče, ovakav bend mora uživo da se doživi da bi se shvatanje ovakve muzike popelo za neki level više. Oni koji se ranije nisu sureli sa ovim bendom, ovo im je bilo propalo veče. Edited March 26, 2017 by englis 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoivodBG Posted March 26, 2017 Report Share Posted March 26, 2017 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radnaskela Posted March 26, 2017 Report Share Posted March 26, 2017 Sada kada mogu lepo da vidim, Westberg je taj koji pravi onaj uragan od buke. Kakav je tihi ubica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted March 26, 2017 Report Share Posted March 26, 2017 Šta bi radili na Sunn-u? Stavili čepove ako imamo imalo mozga i instikta za samoočuvanje? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted March 27, 2017 Report Share Posted March 27, 2017 (edited) Ja ne slušam te vaše bendove koji moraju bez čepova, čuvam uši za ove koji mogu i sa. nešto treba i da boli Ako boli, ne radiš ga kako treba, probaj još da podmažeš. Edited March 27, 2017 by Demon Seed Link to comment Share on other sites More sharing options...
englis Posted March 27, 2017 Report Share Posted March 27, 2017 Ja ne slušam te vaše bendove koji moraju bez čepova, čuvam uši za ove koji mogu i sa. Ako boli, ne radiš ga kako treba, probaj još da podmažeš. Džaba da čuvaš uši ako nemaš mozga. 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
chess Posted March 27, 2017 Report Share Posted March 27, 2017 culo sluha >>>>>> bilo koji bend na svetu zajebite me te price kurcenje bez cepica, bolji dozivljaj, kada su to toliki nivoi zvuka da razaraju bubnu opnu i slusne nervne strukture, covek ne moze da razazna tonove na tim nivoima, to je preko 120dB osetio sam na svojoj kozi jer ja imam tinitus al ne toliko jak, ljudi koji imaju jaci tinitus izvrsavaju samoubistva iz nemoci da zive sa tim 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted March 27, 2017 Report Share Posted March 27, 2017 (edited) Džaba da čuvaš uši ako nemaš mozga. badum, tsššš culo sluha >>>>>> bilo koji bend na svetu zajebite me te price kurcenje bez cepica, bolji dozivljaj, kada su to toliki nivoi zvuka da razaraju bubnu opnu i slusne nervne strukture, covek ne moze da razazna tonove na tim nivoima, to je preko 120dB osetio sam na svojoj kozi jer ja imam tinitus al ne toliko jak, ljudi koji imaju jaci tinitus izvrsavaju samoubistva iz nemoci da zive sa tim Naročito tragikomična priča ako si bliži 30oj nego 20oj a i dalje misliš da si neuništiv Edited March 27, 2017 by Demon Seed 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Out Of Time Posted March 27, 2017 Report Share Posted March 27, 2017 ja sam zadremao bez čepova ima svedoka 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Berliner Posted March 27, 2017 Report Share Posted March 27, 2017 ljudi koji imaju jaci tinitus izvrsavaju samoubistva iz nemoci da zive sa tim pozeri 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted March 27, 2017 Report Share Posted March 27, 2017 treba da pomire se s time I Hetfield je mislio da ima tinitus pa je skontao da je prestalo da mu zvoni u ušima kad je prestao da pije... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Berliner Posted March 27, 2017 Report Share Posted March 27, 2017 ja sam godinama imao tinitus i ipak me naposletku proslo, ali dok sam ga imao imao sam ga sa razlogom i stavom! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted March 27, 2017 Report Share Posted March 27, 2017 Možda ga imaš i dalje nego se izfilterisao neđe u mozgu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Descender Posted March 27, 2017 Report Share Posted March 27, 2017 ljudi koji imaju jaci tinitus izvrsavaju samoubistva iz nemoci da zive sa tim Nemaju pametnija posla nego da misle na tinitus 24 sata dnevno. Pičkice and / or besposličari. Ja imam dosta jak tinitus u lijevom uhu neprekidno od 2004. Skoro da mi nimalo ne smeta, uopšte me više ne nervira, spavam ko klada. Navikneš se i to je to, šta da se radi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted March 27, 2017 Report Share Posted March 27, 2017 (edited) I Hetfield je mislio da ima tinitus pa je skontao da je prestalo da mu zvoni u ušima kad je prestao da pije... vazna informacija. bio dobar koncert. nije bas morao toliko dugo da traje jer realno svaka pesma ima slicnu formu, nije kao da ne znas sta da ocekujes sa sledecom. sto se tice glasnoce, mislim da razglas u domu nije bas ono sto Swansima stoji u rideru kao zahtev, ali kapiram da nije hteo da bude drkadzije pa je prihvatio. najjaci bio onaj matori gitarista sto lici na racunovodju iz firme gde radim. vidimo se na meyhemu, plebs! Edited March 27, 2017 by azal Link to comment Share on other sites More sharing options...
englis Posted March 27, 2017 Report Share Posted March 27, 2017 culo sluha >>>>>> bilo koji bend na svetu zajebite me te price kurcenje bez cepica, bolji dozivljaj, kada su to toliki nivoi zvuka da razaraju bubnu opnu i slusne nervne strukture, covek ne moze da razazna tonove na tim nivoima, to je preko 120dB osetio sam na svojoj kozi jer ja imam tinitus al ne toliko jak, ljudi koji imaju jaci tinitus izvrsavaju samoubistva iz nemoci da zive sa tim Pa nije to kurčenje, mislim da je pre obrnuto. Naravno ako nešto smeta ili iritira da se treba zaštiti, ali nije bilo potrebe za tim preksinoć, bar kod mene. Ko ima problem sa ušima je već neka druga priča. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radnaskela Posted March 27, 2017 Report Share Posted March 27, 2017 (edited) culo sluha >>>>>> bilo koji bend na svetu zajebite me te price kurcenje bez cepica, bolji dozivljaj, kada su to toliki nivoi zvuka da razaraju bubnu opnu i slusne nervne strukture, covek ne moze da razazna tonove na tim nivoima, to je preko 120dB osetio sam na svojoj kozi jer ja imam tinitus al ne toliko jak, ljudi koji imaju jaci tinitus izvrsavaju samoubistva iz nemoci da zive sa tim Miki, slažem se sa svim što si rekao ali veruj mi, konkretno preksinoć je moglo bez čepova. Jeste bilo jako i glasno ali je bilo prihvatljivo. Ja prvi sam pristalica toga da se treba čuvati ali ako može nešto da se sluša bez čepova, što da ne. Poslednjih 10 minuta na my bloody valentine-u u budimpešti 2013-te je bilo 5 puta glasnije od swansa preksinoć. E to je već bilo za čepove. Edited March 27, 2017 by Radnaskela 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
badass Posted March 27, 2017 Author Report Share Posted March 27, 2017 oglasila se i mama: http://www.danas.rs/scena.561.html?news_id=342178 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoivodBG Posted April 1, 2017 Report Share Posted April 1, 2017 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts