Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

comment_3094582

Možda posterom hintuju da sviraju samo prva dva albuma. 😛 

Razmotriće se ovaj koncert, draga su mi prva četiri albuma i poneka pesma iz kasnije faze, ali kakva se koncertna godina sprema, ovo nije baš prioritet. Svakako sjajna vest, doduše. 

• Author
comment_3094590
26 minutes ago, azal said:

nece nista da prejebe noc kad smo gledali Testament pa odmah nakon koncerta slikali se sa Cipijem. 

bolje da sacuvam tu uspomenu. 

ja imam takvu mentalnu sliku sa Legacy festa kad su Destruction svirali i vidiš istovremeno Kozeljnika i Kojota kako stoje nedaleko jedan od drugog, obojica u zanosu uz Total Desaster

comment_3094593
44 minutes ago, Totamealand said:

kakva se koncertna godina sprema, ovo nije baš prioritet

imam neki FOMO

sta se sprema? meni na spisku 3-4 stvari, i to vise da dam organizatoru novce u nadi da ce bude nesto krsteno

Edited by Havočka

comment_3094611
1 hour ago, Havočka said:

imam neki FOMO

sta se sprema? meni na spisku 3-4 stvari, i to vise da dam organizatoru novce u nadi da ce bude nesto krsteno

Therion, Rammstein, The Smile, možda se ode i na Deep Purple, biće i Tygers koji ću propustiti jer to veče gledam Yes u Beču. Sprema se i preko grane štošta, Bruce Dickinson ima solo turneju. A sad kako je objavljen i Soen, postaje već stvaaarno ozbiljno. :da:

comment_3094639

@Haos sam ja daj bar spisak tih lokalaca i da nije tool tribute

Pre neki dan gletujem terasu i randomuje mi algoritam standardni gojira/tool/nešto treće loop

I taman kad sam bila na ivici da se samoubijem krene neštozgranem sene znam šta je, možda bude dob...

oh ne, nova katatonia

i bacim sve u kurac šta ću

comment_3094803

Ovo je lokacija, što se kaže, po meri. Fabrika može da primi oko 600 ljudi, tačnije toliko je karata prodao Hammerfall, 30.10.2018.godine. Bukvalno, igla nije imala gde da padne.

Cene karata su, moram reći, ipak malo više za naše uslove, ali verujem da će biti rasprodato. Verovatno ovih po 4.000 više i nema...

• 5 months later...
comment_3099714
22 hours ago, hanley said:

Ja tek malopre video da oni na ovoj turneji sviraju samo PRVA DVA ALBUMA!? Gde nestade Electric Crown??

Malo glupo i nefer, ipak je paprena cena, a nećemo ništa čuti novije od 1988.godine....🤐😪

Pa prva dva su i najjača, ali izgleda ladno ne sviraju moju omiljenu Alone in the Dark, koju inače redovno sviraju. Samo zbog toga sam oklevao s kupovinom ulaznice, i evo rasprodaše se.