Косати Ћелавац Posted July 28 Report Posted July 28 Видим ја да ће и овај бити за памћење као и прошли. Таман нови клинци да причају наредних 20 година. Quote
HellAwaits Posted July 28 Report Posted July 28 (edited) Samo da Desaster i Destroyer 666 ne otkažu, daleko bilo! Puj-puj, devet koraka unazad, držim se za dugme... Švabe su super likovi za zezanje, raspali smo se od cuge u KST-u. Spoiler Jebote, prošle su skoro 23 godine. 🫣 Edited July 28 by HellAwaits Quote
airzez Posted August 7 Report Posted August 7 On 7/28/2025 at 2:46 PM, Haos sam ja said: Hide contents Sa žaljenjem vas obaveštavamo da sledeći bendovi neće nastupiti na ovogodišnjem Hellhammer Festivalu: AEGNOR – zbog nesporazuma između organizacije i benda SCAFFOLD – otkazivanje iz ličnih razloga KILLUS – tehnički razlozi; bend će nastupiti na našem zimskom festivalu METAL PLAGUE 2026. 🙏 Hvala na razumevanju i podršci. 🔥 Vidimo se uskoro, braćo! 🔥 Otkazali su i Vokodlok i Nocturn iz Rumunije. Quote
Mickey mouse Posted August 7 Report Posted August 7 A lepo je pričao čovek,a neki ga napljuvaše ovde...:) Quote
Kumodraski Vo Posted August 7 Report Posted August 7 1 hour ago, airzez said: Otkazali su i Vokodlok i Nocturn iz Rumunije. Quote
Talvi Posted August 7 Report Posted August 7 pa to za Rumune je pre fazon mesec dana objavljeno Quote
HellAwaits Posted 3 hours ago Report Posted 3 hours ago @Ubica nevinih ljudi Bratiću, gledam HHP sajt i ništa mi nije jasno, kad ko nastupa? Kakav je dil za Prognan, dolaze li u proširenom ili osnovnom sastavu? Hvala! Quote
Mračna kurcobolja Posted 3 hours ago Report Posted 3 hours ago (edited) Tako je, zna li se dolazi li Prognan? Vrlo važna informacija jbg. Možda mi je promaklo, ali na Prognanovoj zvaničnoj stranici na Fejsbuku ne vidim neku objavu vezanu za nastup na HH festivalu Edited 3 hours ago by Mračna kurcobolja Quote
Grobodan Posted 2 hours ago Report Posted 2 hours ago Piše postponed... https://www.facebook.com/share/14GuhTF8hni/ Quote
Haos sam ja Posted 2 hours ago Report Posted 2 hours ago Otkazao i Prognan. Navodno glavni lik iz benda, Goran, polomio nogu. Quote
dimmu1 Posted 1 hour ago Report Posted 1 hour ago Ima jedan gospodin iz Engleske sto je isto tako slomio nogu pre 13 godina pa izrokao na nultom danu i zagrejavanju kao da su hedlajneri festivala Sta reci kada covek cupka sa stakom i najavljuje Submission is for the weak Quote
Grobodan Posted 1 hour ago Report Posted 1 hour ago I Boyer iz Suffocation je 2007 svirao u skc sa slomljenom nogom. Quote
Косати Ћелавац Posted 1 hour ago Report Posted 1 hour ago 1 hour ago, Haos sam ja said: Otkazao i Prognan. Navodno glavni lik iz benda, Goran, polomio nogu. Мислим да је суштина у 'наводно'. Чекамо да откажу/закажу још неке ствари и да буде пеглања са ћаци обезбеђењем и ХХ 2.0 је оправдао култни статус. Quote
Talvi Posted 28 minutes ago Report Posted 28 minutes ago brat iz Trap Them je jednom slomio oba stopala na bini i završio svirku od invalida koje sam gledao, gitarista Parkway Drive je celu euro turneju bio u kolicima kad su i na Exitu bili Quote
Recommended Posts