July 28Jul 28 comment_3116282 Видим ја да ће и овај бити за памћење као и прошли. Таман нови клинци да причају наредних 20 година.
July 28Jul 28 comment_3116286 Samo da Desaster i Destroyer 666 ne otkažu, daleko bilo! Puj-puj, devet koraka unazad, držim se za dugme... Švabe su super likovi za zezanje, raspali smo se od cuge u KST-u. Spoiler Jebote, prošle su skoro 23 godine. 🫣 Edited July 28Jul 28 by HellAwaits
August 7Aug 7 comment_3116737 On 7/28/2025 at 2:46 PM, Haos sam ja said: Hide contents Sa žaljenjem vas obaveštavamo da sledeći bendovi neće nastupiti na ovogodišnjem Hellhammer Festivalu: AEGNOR – zbog nesporazuma između organizacije i benda SCAFFOLD – otkazivanje iz ličnih razloga KILLUS – tehnički razlozi; bend će nastupiti na našem zimskom festivalu METAL PLAGUE 2026. 🙏 Hvala na razumevanju i podršci. 🔥 Vidimo se uskoro, braćo! 🔥 Otkazali su i Vokodlok i Nocturn iz Rumunije.
Wednesday at 07:26 PM3 days comment_3116922 @Ubica nevinih ljudi Bratiću, gledam HHP sajt i ništa mi nije jasno, kad ko nastupa? Kakav je dil za Prognan, dolaze li u proširenom ili osnovnom sastavu? Hvala!
Wednesday at 07:47 PM3 days comment_3116923 Tako je, zna li se dolazi li Prognan? Vrlo važna informacija jbg. Možda mi je promaklo, ali na Prognanovoj zvaničnoj stranici na Fejsbuku ne vidim neku objavu vezanu za nastup na HH festivalu Edited Wednesday at 07:48 PM3 days by Mračna kurcobolja
Wednesday at 08:08 PM3 days comment_3116925 Piše postponed... https://www.facebook.com/share/14GuhTF8hni/
Wednesday at 08:13 PM3 days comment_3116927 Otkazao i Prognan. Navodno glavni lik iz benda, Goran, polomio nogu.
Wednesday at 09:02 PM3 days comment_3116935 Ima jedan gospodin iz Engleske sto je isto tako slomio nogu pre 13 godina pa izrokao na nultom danu i zagrejavanju kao da su hedlajneri festivala Sta reci kada covek cupka sa stakom i najavljuje Submission is for the weak
Wednesday at 09:12 PM3 days comment_3116936 I Boyer iz Suffocation je 2007 svirao u skc sa slomljenom nogom.
Wednesday at 09:24 PM3 days comment_3116937 1 hour ago, Haos sam ja said: Otkazao i Prognan. Navodno glavni lik iz benda, Goran, polomio nogu. Мислим да је суштина у 'наводно'. Чекамо да откажу/закажу још неке ствари и да буде пеглања са ћаци обезбеђењем и ХХ 2.0 је оправдао култни статус.
Wednesday at 10:29 PM2 days comment_3116940 brat iz Trap Them je jednom slomio oba stopala na bini i završio svirku od invalida koje sam gledao, gitarista Parkway Drive je celu euro turneju bio u kolicima kad su i na Exitu bili
Thursday at 11:37 AM2 days comment_3116955 Nešo iz Bombardera napisao da je otkazano na svom Instagramu Tone brod..?
4 hours ago4 hr comment_3117117 Ja se i dalje nadam da ce se festival odrzati, idem 30. samo da vidim Desaster i zbog posla posle njih odmah idem kuci.Bas sam sinoc pricao sa tom ekipom uzivo i niko nista nije spominjao oko otkazivanja tih bendova, a niti da je festival u nekom problemu. Bila je prica da su odredjeni bendovi koji su do sada otkazali trazili neke uslove koji su nenormalni i bas se spominjao Bombarder koji naspram njih nije trazio ni upola toga. Samo mi nije jasno kako se svi ti uslovi ne dogovore pre bilo kakvog bukiranja i objavljivanja da ti neko svira na festivalu vec mesec-dva pred sam festival? To mi zvuci neozbiljno sa obe strane.
3 hours ago3 hr comment_3117119 Ne znam šta bih ti rekao, ali sam sad video da su otkazali i Stellar Tomb.