14 hours ago14 hr comment_3117125 Organizator festivala je bio i veceras u Somboru i krenula je prica oko otkazivanja i slicne teme. I on sam kaze da su bendovi dobili ugovore i da isti koji su otkazali, otkazali su jer se njima odredjena stavka u ugovoru nije svidela posle odredjenog vremena ili je neki licni razlog bio u pitanju. Sto mogu i da razumem jer ako si vec potpisao ugovor i ne postoji opcija da se izmeni isti zasto trazis da se isti promeni?Neka bude i da sam naivan i verujem u raznorazne price ali ja sam i dalje optimistican da ce se ovaj festival odrzati i da ce to sve biti ok. Borba je protiv vetrenjaca jer ova prva godina iako ce biti najteza mora se izgurati da se razuvere sve sumnje i ljudi.
8 hours ago8 hr comment_3117126 Pa hajde, vidim da D666 i dalje reklamira da dolazi, nadam se da će sve biti okej. Malo mi je doduše glupava ta priča o ugovorima sa minijaturnim domaćim bendovima, kakav kurac ugovor dođi i sviraj.
3 hours ago3 hr comment_3117130 Kako veliki bendovi prave ugovore, tako bi i trebali i domaći i manji. Nebitno odakle dolaze, i trebaju da vrednuju svoj rad, i da budu isplaćeni. E sada druga je priča ako su prvo pristali na uslove i potpisali ugovor i posle se popišmanili.