Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 06/09/19 in all areas

  1. Pade mi na pamet da postavim ovakvu temu, ako neko vec nije. Primera radi,Dickinsonov Chemical Wedding sam preslusavao dok sam mamuran vadio krompir u basti. Desilo se da prdnem i istovremeno povratim u rupu iz koje sam izvadio nekoliko nevelikih krompira.
    2 points
  2. Skidam sa neta u mp3 formatu i slušam preko Windows Media Playera kad sam za kompom (takođe, uglavnom nešto radim, kucam ili čitam, mada nekad legnem na krevet, opustim se i pustim album) ili sa telefona dok sam u prevozu ili po gradu, a tada koristim Rocket Player. Nikad ne slušam albume preko bilo kakvih striming servisa, izuzev što ponekad pustim nekim album preko Youtube-a, ali samo par pjesama da vidim vrijedi li ga skidati na komp. Preko diskova više i ne slušam, a kad se desi da kupim neki disk, tada ritualno preslušam taj album prvi put preko CD plejera na kompu, a onda ga ripujem u mp3 format, a CD odložim u kutiju.
    1 point
  3. Isto. I kod mene isto. U vezi Tankarda, da. A i po pitanju Distrakšna... se slažem. Potpuno.
    1 point
  4. Била је скоро на дистракшн теми нека расправа о танкарду и о томе дал су добри ил мање добри итд. и сад узех да обрћем целу дискографију и просто је невероватно колко овај бенд кида. Да будем искрен ове новије албуме нисам раније слушао али и они изувају као и они ранији само што је продукција неупоредиво боља. По страни њихови текстови али ови људи с правом улазе у ону немачку четворку. Додуше, сад тројку пошто су дистракшн прднули у чабар са албумима у задњих двајес година. Танкард просто немају лош албум.
    1 point
  5. Не знам дал има неки бољи начин преслушавања од тог. Наравно, кад диск први пут преслушаваш. Ил плочу.
    1 point
  6. "Izbeglico!", rekao bi Tumba Kovinjalu. Kovinjalo bi rekao, pri jednom od onih 5-0 izdanja (Rapid, Slavija...): "I kada sam govorio da ovaj tim Partizana neće moći..." Ali, jedan je Zevs:
    1 point
  7. Tesko je opisati koliko su Angra i narocito Matos bili bitni za razvoj power metala u neke progresivnije i komplikovanije vode, mislim da Rhapsody, Kamelot i brdo drugih bendova ne bi radili sta su uradili da nije bilo Angels Cry i Holy Land, izveli su taj stil iz nekog nemackog template-a i pokazali da moze dalje da se ode. Andre ce mi uvek biti jedan od omiljenih pevaca i kompozitora i jedan od najvaznijih ljudi iz power i progressive metal zajednice. Slusa se cela diskografija veceras i cele nedelje uz mnogo alkohola. Bas mi zao sto ga nikad nisam video uzivo makar u polu skrnavom stanju.
    1 point
  8. South of heaven je npr vrhunski omot.
    1 point
  9. banujte drogiranu decu
    1 point
  10. ma svi su oni shvatili samo su zlocesti
    0 points
  11. Al si opak oldskuler, bitno da Metalika cepa, aj oladi malo uz Lakunu..
    -1 points
  12. AAA MetAlka,AAAA MetaAlkaaa
    -1 points
  13. ako ima intro trek ili produzeni intro u prvoj pesmi, kada prvi put slusam album uvek to preskocim, pustim prvu sledecu pesmu sa normalnim pocetkom i onda to s pocetka pustim na kraju.
    -2 points
×
×
  • Create New...