Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 2.5k
  • Views 213.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Uh... da ne širim priču mnogo ... evo , nakon nekoliko slušanja definitivno mi je album veliko razočaranje ... Ne mogu da nađem lošiji SyX album od ovog, ne mogu ni jednu pesmu sa ovog albuma da gurn

• Erotomaniac
    Erotomaniac

Meni je samo smesno kako su svi na ovoj temi pljuvali Paradise lost, a sada dizu u nebesa album koji se nista ne razlikuje (cak je mnogo dosadniji)

comment_2393651

Hmm... ma koliko ih ja voleo, mislim da nema šanse da napune SKC. Bilo je nekih certova za koje su se očekivale velike posete (da ne nabrajam sad), pa je bivalo po svega 300 ljudi, nažalost. Da se razumemo, ja bih bio jedan od najsrećnijih na svetu da oni dođu ovde i sigurno bih bio u prvom redu na tom certu, ali mislim da je nerealno očekivati da oni napune SKC.

• 2 weeks later...
comment_2398587

Uh, opasan video! Stvarno svaka čast autoru (ili autorima), vidi se da je uloženo mnogo truda, odlična je ideja, kao i realizacija! Svaka čast! Inače, imam utisak da je autor malo bio inspirisan Tool-ovim spotovima, ali razumljivo je i zašto. :) Jedino šteta što se ne pojavljuje čitav bend već samo Allen, ali kontam da bi to bila dodatna komplikacija na sve ovo. Sve u svemu - čista desetka, fenomenalan fan video! :da:

• 1 month later...
comment_2415290

Symphony X Concert Setlist at De Boerderij, Zoetermeer, Netherlands on September 30, 2011

01. Iconoclast

02. The End Of Innocence

03. Dehumanized

04. Bastards Of The Machine

05. Electric Messiah

06. When All Is Lost

07. Children Of A Faceless God

08. Heretic

09. Inferno (Unleash The Fire)

10. Of Sins & Shadows

-

11. Eve Of Seduction

12. Domination

13. The Serpent's Kiss

14. Set The World On Fire (The Lie Of Lies)

:no:

• 3 weeks later...
  • 4 months later...
comment_2485516

Zadnji album je dobar ali najbolji? Najbolji njihov? Najbolji uopšte u zadnjih x godina? Pa sad...

Što se mene tiče, istoimeni debi (Rod Tyler na vokalima :wub: ), The divine wings of tragedy i The odyssey su mi i dalje omiljena Sym X izdanja.

comment_2485558

mislim da u modernoj istoriji metala ces tesko naci kvalitetan niz cetiri albuma kao sto je bio TDWOT, TIO, V, TO. Meni nijedan drugi bend od 1995 pa nadalje ne pada na pamet. Vama sigurno pada jer su vam kriterijumi uglavnom nizi ovde na yumetalu :haha:

Ali od tad bas ogroman pad u kvalitetu. narocito ovaj poselednji koji je jedan od banalnijih albuma decenije kad uporedis sa kvalitetom ranijih izdanja benda. jedino su nevermore i dream theater zabelezili gori pad u kvalitetu od SXa u tom periodu.