Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 10.4k
  • Views 917.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• od juche in da house >  

• Duke Of Borca
    Duke Of Borca

Ja ne brisem zice posle svirke, to sto je neko brisao bulju, jeo pljesku sa majonezom, drkao kurac, daje poseban smek mojim zicama. Sviram gitaru koja se kurvala po celom Beogradu, niko je nije hteo i

• e jebat' ga... pa vishe muzike dobijash sa jcm800 kk i sa jcm 2000 ...   radi se o tome da prodaju ime matorog jcm 800... ae...kao jachi je jcm800 od jcm 2000...   ali jcm 800 reissue od jcm 800

comment_2028118
...Ali su uglavnom napravljeni da se drze na mudima(u slucaju DF na necemu drugom)...

sta ti znas?najmudatija osoba u zivotu koju sam upoznao je jedna gorica.

pa evo rr24 ima po difaltu iemdzi na sebi,a ovi danklani na rr3ci nijesu za bacanje,a moze da ih proda ako joj se ne svide i uz minimalnu doplatu stavi iemdzijeve.dzitra je sa flojdom,tako da nije frka za bateriju.

DM:ja nisam gey,a tvoj crni kelly je gey.

modern toking

comment_2028391

Jbt a mi pljujemo nase lepe i voljene muzicke radnje kako se ugradjuju.Doduse ok je kad je u pitanju neka gitara od 1000 evra pa navise(pod uslovom da je ne mozes naci i uzeti ovde)...u prevodu dodje ti isti kurac,da prostis.Dzaba tebi sto je ona mozda 200 evra jeftinija kod vanzemunaca,kad to nadoknadis na troskove dovlacenja.

comment_2029875

Ma more aj mi bre da gradimo nase gitare.Po cemu je njihovo drvo bolje od naseg? :D

Ima bre da pise Sklepano u Srbiji brale,Ei-Nis magneti,Flojd rouz pravljen u Zastavi,Bor i Majdanpek ce da prave civije,a drvo ce bude obradjeno u Simpu.Pa da vidimo koja ditra ce da bude najbolja!

Jeste li uz mene braco? :rockdevil:

Aj jos da neko kumuje nazivu nasih tambura,pa da se bacimo u proizvodnju.E i zabranjena je trgovina sa Holandijom,m'rs mamu im!Evo im :evotigana:

comment_2030419

bedak je kupiti dobru gitaru a potencijalno je usrati farbom, koliko kosta custom paintjob direktno kod proizvodjaca? u rangu 'duplo' ili tipa par stotina? :D

btw na sajtu mitrosa pise da mozes mailom da ih pitas za cene a onda ti stigne automatski mail da pozoves :udri: