Haos sam ja Posted 7 hours ago Report Posted 7 hours ago Testament za koplje bolji od svakog klasik thrasha osim Slayera, Sepulture i 80s Metallice. 1 Quote
Grobodan Posted 7 hours ago Report Posted 7 hours ago Prvi Exodus najbolji treš debi svih vremena. 1 Quote
Talvi Posted 7 hours ago Report Posted 7 hours ago jeste ali narednih nekoliko ne dostiže iste visine ali bih i Exodus pre uzeo u Big 4 nego Anthrax Quote
HellAwaits Posted 7 hours ago Report Posted 7 hours ago Saglasan, mada mi je taj Big 4 hajp od početka bio njesra. Američka muzička industrija u najgorem izdanju, jedino je pad pod uticaj PMRC-a veća gadost. Quote
kuruz Posted 7 hours ago Report Posted 7 hours ago 19 minutes ago, Grobodan said: Prvi Exodus najbolji treš debi svih vremena. Quote
Grobodan Posted 7 hours ago Report Posted 7 hours ago Rekao je na Brutalu Hayes iz Pig Destroyer, jedva čekam da gledam Overkill, trebali su da upadnu u big 4 umesto znate već koga 2 Quote
Kumodraski Vo Posted 6 hours ago Report Posted 6 hours ago Ima li dosadnijeg benda od tog overkilla evo ne znam.. Quote
airzez Posted 6 hours ago Report Posted 6 hours ago (edited) 32 minutes ago, Grobodan said: Prvi Exodus najbolji treš debi svih vremena. treš se rodio i umro sa Possessed by Cruelty. Steamhammer miks, naravno. Edited 6 hours ago by airzez Quote
Grobodan Posted 6 hours ago Report Posted 6 hours ago 2 minutes ago, airzez said: treš se rodio i umro sa Possessed by Cruelty. Steamhammer miks, naravno. Izvinućeš me ali to je bm album Quote
Talvi Posted 6 hours ago Report Posted 6 hours ago da cimne neko pokojnog Jareta na ig da se vrati da brani Overkill Quote
kuruz Posted 6 hours ago Report Posted 6 hours ago 5 minutes ago, Talvi said: i on je u pravu isto po ovom postu mi se čini da ipak nije rekao ono što zaključujem iz Slobodanovog posta pa šta je tačno rekao haha Quote
airzez Posted 6 hours ago Report Posted 6 hours ago 2 minutes ago, Grobodan said: Izvinućeš me ali to je bm album Što jes, jes Quote
Vic Rattlehead Posted 6 hours ago Report Posted 6 hours ago Je li ovo neko na prethodnoj strani napisao da je Lack of Comprehension smeće Quote
Сале Posted 6 hours ago Report Posted 6 hours ago 52 minutes ago, Kumodraski Vo said: Ima li dosadnijeg benda od tog overkilla evo ne znam.. Ево да ти речем кад већ питаш. Мегадет од првог до задњег. И металика све после мастер. Quote
dimmu1 Posted 5 hours ago Report Posted 5 hours ago 6 hours ago, aRmatuRa said: Samo mrznja, mjetal je rat. 4 hours ago, Сале said: То издркавање на гитарама је темељ, алфа и омега читавог једног жанра које су многи бендови покушали да копирају али безуспешно. Један једини Чакијев риф је бољи од читавих дискографија које каквих просечних бендова. Sve je to kul ali taj zanr o kome ti pricas mene apsolutno ne interesuje. Da ne bude posle znakova upitnika pretpostavljam da pricamo o melodicnijem death metal zanru i kasnije o technical DM talasima bendova. 3 hours ago, Dinarski Ratnik said: Kad već pljujemo po velikanima oću i ja jednu svetu kravu da zakoljem: Testament. Najprosječniji rifovi ikad, smor vokal, preslab ton gitare, samo solo gitara valja. Presmiješne su mi izjave da su najbolji thrash bend ikad, da trebaju bit u Big 4-u itd kad su u najboljem slučaju trećerazredna kopija Metalike. 3 hours ago, Косати Ћелавац said: Мегадет је тешко смеће 2 hours ago, Angelystor said: Pošto je uključen metal friendly fire i dalje na temi, i prošla me početna zgranutost, da izađem iz ormara na ovoj temi sa mišljenjem da je Ozzy bio jedna od najprecenjenijih ličnost u istoriji metala, ako ne i šire. Pripadnik legendarnog kolektiva, ali zadnja osoba koju bih iz iste vozdizao. Reality tv čini čuda. Prethodna 3 citata, sve ono sto godinama pricam i sto je kao prst u oku mnogima 😄 2 hours ago, HellAwaits said: Ozbiljno, ovde najpre imamo generacijski jaz. Na primer, mi drtine od 50-ak godina zgotivili smo ih od početka, ali srca su ipak ostala uz Bathory, više se cenio Mayhem i ta strana mraka, kapirate priču. Doduše, ni tu nismo saglasni, ali u tome je čar. Stvar je u tome sto ti pricas o tome da su ti ostali urezani bendovi koje si slusao kada niste znali za nesto drugo i niste imali sta drugo da cujete. Verujem da svi imamo takve bendove koji su ostali urezani kao omiljeni ili u secanju kao najbolji jer te vezu za odredjeno vreme, mesto, ljude i dogadjaje u zivotu. Danas je to skroz druga prica jer imas stotine hiljada albuma dostupno svima u roku od par sekundi, mnogo vise misljenja, podele i razlicitosti. 2 hours ago, Grobodan said: Prvi Exodus najbolji treš debi svih vremena. Bez sumnje. 1 hour ago, Kumodraski Vo said: Ima li dosadnijeg benda od tog overkilla evo ne znam.. Testisment 1 hour ago, Vic Rattlehead said: Je li ovo neko na prethodnoj strani napisao da je Lack of Comprehension smeće 43 minutes ago, Сале said: Ево да ти речем кад већ питаш. Мегадет од првог до задњег. И металика све после мастер. Istina. Forum je opet zivnuo, a meni je ovo prejako 😄 Pretpostavio sam da ce biti trigerovanih ljudi i kao da ih je neko ubo prstom u oko 😆 Doduse iznenadjujuce mi je da ima dosta izjava sa kojima se slazem. Kada god pokrenemo ovu diskusiju uzivo bude ljudi koji ne mogu da izdrze polivanje omiljenih licnosti/bendova. Quote
obsessed by cruelty Posted 4 hours ago Report Posted 4 hours ago 2 hours ago, airzez said: Possessed by Cruelty 🤨 2 Quote
Grobodan Posted 4 hours ago Report Posted 4 hours ago Reče čovek kome je Dying Fetus pojam kvaliteta Quote
Recommended Posts