Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)
32 minutes ago, Grobodan said:

Prvi Exodus najbolji treš debi svih vremena. 

treš se rodio i umro sa Possessed by Cruelty. Steamhammer miks, naravno.

Edited by airzez
Posted
5 minutes ago, Talvi said:

i on je u pravu isto

po ovom postu mi se čini da ipak nije rekao ono što zaključujem iz Slobodanovog posta

pa šta je tačno rekao haha

Posted
52 minutes ago, Kumodraski Vo said:

Ima li dosadnijeg benda od tog overkilla evo ne znam..

Ево да ти речем кад већ питаш. Мегадет од првог до задњег. И металика све после мастер.

Posted
6 hours ago, aRmatuRa said:

Samo mrznja, mjetal je rat.

:rockdevil:

4 hours ago, Сале said:

То издркавање на гитарама је темељ, алфа и омега читавог једног жанра које су многи бендови покушали да копирају али безуспешно. Један једини Чакијев риф је бољи од читавих дискографија које каквих просечних бендова.

Sve je to kul ali taj zanr o kome ti pricas mene apsolutno ne interesuje. Da ne bude posle znakova upitnika pretpostavljam da pricamo o melodicnijem death metal zanru i kasnije o technical DM talasima bendova. 

3 hours ago, Dinarski Ratnik said:

Kad već pljujemo po velikanima oću i ja jednu svetu kravu da zakoljem: Testament. Najprosječniji rifovi ikad, smor vokal, preslab ton gitare, samo solo gitara valja. Presmiješne su mi izjave da su najbolji thrash bend ikad, da trebaju bit u Big 4-u itd kad su u najboljem slučaju trećerazredna kopija Metalike.

3 hours ago, Косати Ћелавац said:

Мегадет је тешко смеће

2 hours ago, Angelystor said:

Pošto je uključen metal friendly fire i dalje na temi, i prošla me početna zgranutost, da izađem iz ormara na ovoj temi sa mišljenjem da je Ozzy bio jedna od najprecenjenijih ličnost u istoriji metala, ako ne i šire. Pripadnik legendarnog kolektiva, ali zadnja osoba koju bih iz iste vozdizao. Reality tv čini čuda.

Prethodna 3 citata, sve ono sto godinama pricam i sto je kao prst u oku mnogima 😄

2 hours ago, HellAwaits said:

Ozbiljno, ovde najpre imamo generacijski jaz. Na primer, mi drtine od 50-ak godina zgotivili smo ih od početka, ali srca su ipak ostala uz Bathory, više se cenio Mayhem i ta strana mraka, kapirate priču.
Doduše, ni tu nismo saglasni, ali u tome je čar.

Stvar je u tome sto ti pricas o tome da su ti ostali urezani bendovi koje si slusao kada niste znali za nesto drugo i niste imali sta drugo da cujete. Verujem da svi imamo takve bendove koji su ostali urezani kao omiljeni ili u secanju kao najbolji jer te vezu za odredjeno vreme, mesto, ljude i dogadjaje u zivotu. Danas je to skroz druga prica jer imas stotine hiljada albuma dostupno svima u roku od par sekundi, mnogo vise misljenja, podele i razlicitosti.

2 hours ago, Grobodan said:

Prvi Exodus najbolji treš debi svih vremena. 

Bez sumnje.

1 hour ago, Kumodraski Vo said:

Ima li dosadnijeg benda od tog overkilla evo ne znam..

Testisment

1 hour ago, Vic Rattlehead said:

Je li ovo neko na prethodnoj strani napisao da je Lack of Comprehension smeće

:da:

43 minutes ago, Сале said:

Ево да ти речем кад већ питаш. Мегадет од првог до задњег. И металика све после мастер.

Istina.

Forum je opet zivnuo, a meni je ovo prejako 😄
Pretpostavio sam da ce biti trigerovanih ljudi i kao da ih je neko ubo prstom u oko 😆
Doduse iznenadjujuce mi je da ima dosta izjava sa kojima se slazem. Kada god pokrenemo ovu diskusiju uzivo bude ljudi koji ne mogu da izdrze polivanje omiljenih licnosti/bendova.