Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 5.2k
  • Views 434.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Vitamin K Experience
    Vitamin K Experience

I beg to differ. Screenshot je iz aprila 2001, jasno se vidi PT cover King's X-a u playlisti. 2000-2001 je taj kultni period kad sam sa neta skinuo dve mp3 kompilacije koje je user petrucci sa foruma

• ok buraz, no frx, ja sam samo izneo svoje mišljenje, ništa ne generalizujem   ali razmisli, zašto mnogo ljudi kaže nešto u fazonu "a da, amorphis su kul, tales i elegy su im klasici, a i ovi ostali

• ti slušaš Mejdene, nisi kompetentan za bilo kakvu diskusiju o muzici

comment_3108886

Radovanje za sirotinju iz Luksemburga.

15 hours ago, Osiris said:

Mikael i JB su valjda bas dobri ortaci, pa verovatno zato.

Moguće, nigde to nisam video. A i live nikakav pozdrav međusobno nije bio, zato mi delovalo više da je menadžerska priča neka.

comment_3108957

Pomenuo Mikael da je to veče bio najveći turnout na turneji (JB Magus reče da im najveća indoor publika ikada), tako da je to ipak neki maks (nije bilo ni rasprodato čak). Kontam u Bg bi mogli u Belexpo ili tako nešto, samo pitanje koliko ljudi bi dalo 50-60+ evra za gig.

comment_3108960

Belexpo je sad neka kockarnica, u skladu sa najjačom granom privrede u Vučićlendu. 

Pa ok, ne verujem da im je ispod 3 hiljade ljudi prosek na turneji. Doduše sviraju Zagreb u Tvornici kulture koja ima kapacitet od 2 hiljade mesta što je sasvim ok za te datume u šnj državama. Mi nemamo ništa veće od 800 a da nije neko teško budženje ili open air.

comment_3108973

Utiska sam kako su u ovom delu Evrope izasli u susret skoro svima da bend ovakvog kalibra, koji ima relativno svez album, nastupa u takvim mestima tog kapaciteta. Svi lokali gde su bukirani imaju vidljive mane. Da je neka slabija turneja, pa da kazes da nije bitno, ali ovo je zapravo leg2 aktuelnog albuma koji je daleko iznad proseka.

Fino ce da obidju Evropu u ovoj godini, mislim da samo Sloveniju zaobilaze od zemalja gde se nesto od metala desava. Hvala im, gledacu da ispostujem.

Bugari su najjaci sa njihovom atletskom arenom. Kad tamo ima nemali broj fanatika koji su zeljni koncerta, sve je moguce.

• 2 weeks later...
  • 2 months later...
comment_3113789
Spoiler

“So here’’ a video (of sorts) for your ‘enjoyment.’ We had requests left, right & centre to do one of them measly ‘lyric videos’ or ‘visualizers’ for ‘content.’ Now, right there are three words I despise! I’ve made it clear in our circle of trust that we shouldn’t use the word ‘content’ even if that’s exactly what we’re working on. We’re not some goddamn influencers, now are we? So can we please settle on the old fashioned word ‘video’ without meddling with modern online lingo? And a video is what it really is. A performance video, no less. We figured it’s a bit more happening to look at (should you decide to do so) than a lyric video. ‘§1’ is the opener on “The Last Will And Testament.” A good song. I like it! The video looks good. As good as it can look when involving 5 middle-aged, slightly hungover geezers miming along to something. We shot it in some industrial area in Birmingham (UK) on the latest Euro tour. Everyone (well, the band and crew) were quite eager to get out of there as we had dinner planned at a fancy curry house locally. Much thanks to Ash Pears and ASH TV, who were really professional (ie: quick!) and made the whole experience rather easy on us. Hope you dig it, people!”
Mikael on behalf of Opeth."

comment_3113969
On 11/25/2024 at 11:12 AM, Buddha said:

da je neke pravde oranssi bi trebalo da sviraju slot u 8 uvece na festivalu, opeth u 5, a batori tribjut u 3 popodne

Listam temu bzvz i setih se, izašao raspored za Brutal, Oranssi dobio slot u 23h,ne znam jel to okej