Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

89 members have voted

1. 1. Najbolja stvar na Rust In Peace?

• Holy Wars...The Punishment Due
    • Hangar 18
    • Take No Prisoners
    • Five Magics
    • Poison Was the Cure
    • Lucretia
    • Tornado of Souls
    • Dawn Patrol
    • Rust in Peace...Polaris

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

• Replies 11.3k
  • Views 839.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Thrash metal izdanje? Hahahaha! Megadeth nije imao treš metal izdanje još od '90. godine. Ne mogu nikako da razumem famu oko svakog sledećeg albuma ovog benda, kad je isti propao pre više od dvadeset

• Žao mi je što Mastejn nije overio od droge tamo '90. ili kad je već bio na ivici.

• Vi niste normalni. Kritikujete Dave-a najvecu legendu thrash metala. Hetfild i ostale kaubojcine mogu samo da mu sisaju resu. Pametniji je i obrazovaniji od njih hiljadu puta. Muzika koju je pravio u

comment_2856227

13 je meni ok album, ne znam sta je problem. Onaj spot jeste kretenski, kao i sama pesma, tu se lazem, ali album je skroz ok.

Kolajder je njesra, a ja licno nisam zadovoljan kako se kiko uklopio na onim koncertima sto su imali, i mislim da je novi album osudjen na to da ce biti najgori mega dejvov.

JLo(ass)>univerzum

Oooooo da!

Edited by rattlehead

comment_2856253

Pa znaš kako, posle decenije loših albuma(od Riska) mislio sam da ovaj bend nema više šta da ponudi, ali onda izlazi Endgame koji me je baš iznenadio(album ima od svega po malo, riffove, brzinu, melodiju). Srećno očekujem 13-icu, koja sem melodije nema ama baš ništa(isuviše mlak album, a znam da Dejvi ume opako da udari!!!)

comment_2856566

E pa da, kada se poredi sa engame to je nebo i zemlja. Moj licni utisak za endgame je bio da su na njemu namerno istakli Broderika u prvi plan, on se tu bas potrudio da napravni jebacke solaze.

A ova dvojica novih se zajebavaju na koncertima, vidi se da ih boli djoka da sviraju, Kiko nije ispostovao skoro nijednu martijevu solazu, valjda misli da je jak kurac. A Kris osim sto ni ugovor nema i zvanicno nije ni clan, deluje mi polu zainteresovan i polu ozbiljan. Pitanje sta ce biti od ovog albuma, ali endgame kvalitet mi za sada deluje nepojmljiv.

Elem, za par dana ce dejvu rodjendan, cini mi se, bilo bi lepo da izbaci neki singl, tizer ili makar kandidate za cover

comment_2856645

Broderik stvarno kralj na gitari (Marti je bog), nego ne znam što nije upeco onog "malog" iz Nevermora, on je beše i bio nekad na njihovim audicijama, mislim da bi Jeff super lego na Megadeth, mada se i on verovatno ispuco idejama na Neveru i Solo radovima.