February 24Feb 24 comment_3108880 Nije Megadeth toliki magnet da privuce vise od 7000-8000 sem ako ne pricamo o nekom velikom trzistu. A negde je max 3000-4000. Ne mirisu ih nesto mladje generacije, dok Disturbed obozavaju. Poredjenja radi, letos su nastupali u Barba Negri koja prima 3500.
February 24Feb 24 comment_3108881 10 minutes ago, Packy said: Ne mirisu ih nesto mladje generacije, dok Disturbed obozavaju. Debili realno...
February 24Feb 24 comment_3108882 A ono, svaka generacija ima takve primere koji ne izlaze iz odredjenih vremenskih okvira i hoce muziku njihovog doba. Samo to izgleda gore sto su kasnije rodjeni kad se pridrzavaju tog "pravila" jer ne dobijaju puno kvaliteta na tacni ili sto uvazavaju/slusaju matore bendove koji su opsteprihvaceni.
February 24Feb 24 comment_3108883 2 hours ago, Chicken Little 420 said: Naravno da je realno, bili su predgrupa i za 5FDP
February 24Feb 24 comment_3108885 U Ams sviraju Ziggo Dome, kapacitet 15k+, a Megadeth prošle godine rasprodao prostor od 2-3k. Mislim, nije ni to loše realno, ali njima nešto ne odgovara.
February 24Feb 24 comment_3108887 45 minutes ago, vudun said: Debili realno... To svakako.. nego mislim da je Dejv tolko omatoreo da mu vrv i odgovara de se šlepa kao predgrupa bilo kome samo da ne mora da drnda i krešti tri sata
February 24Feb 24 comment_3108898 2 hours ago, HUMAN said: To svakako.. nego mislim da je Dejv tolko omatoreo da mu vrv i odgovara de se šlepa kao predgrupa bilo kome samo da ne mora da drnda i krešti tri sata Mislim da je ovo jedan od krucijalnih aspekata. Megadeth je bio predgrupa i Maidenima, Scorpionsima pa i Five Finger Death Punch poslednjih godina, i očigledno im leži to da izrokaju sat vremena i paljba. Pritom sigurno komotnije i bolje plaćeno nego solo turneja.
February 25Feb 25 comment_3108956 Megadeth su uvek previse napredni bili za siroke narodne mase. nije to Walmart metal kao Metallica, Disturbed, FFDP
February 25Feb 25 comment_3108968 nisi, ti si rekao da su napredni a u stvari su toliko bedni da su predgrupa za Disturbed, nema tu nikakve zvezdane veličine
February 25Feb 25 comment_3108970 napredni su u smisli da nije muzika za maloumne kao disturbed, metallica, FFDP
February 25Feb 25 comment_3109003 3 hours ago, kuruz said: toliko su napredni da sviraju kao predgrupa Disturbedu i FFDP 3 hours ago, kuruz said: nisi, ti si rekao da su napredni a u stvari su toliko bedni da su predgrupa za Disturbed, nema tu nikakve zvezdane veličine 2 hours ago, kuruz said: u smislu da je muzika za iskompleksirane bednike Čovek im napisao prva dva albuma a ti tako... ccc
February 25Feb 25 comment_3109006 22 hours ago, Totamealand said: Mislim da je ovo jedan od krucijalnih aspekata. Megadeth je bio predgrupa i Maidenima, Scorpionsima pa i Five Finger Death Punch poslednjih godina, i očigledno im leži to da izrokaju sat vremena i paljba. Pritom sigurno komotnije i bolje plaćeno nego solo turneja. Jedno je biti predgrupa Maidenima i Scorpionsima a nešto sasvim drugo FFDP-u i Disturbed-u. Barem kada je Megadeth u pitanju.
February 25Feb 25 comment_3109014 2 hours ago, HUMAN said: Čovek im napisao prva dva albuma a ti tako... ccc jeste, zato je posle i svojim albumima postigao iste uspehe kao albumi koje je navodno napisao not