Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

75 members have voted

1. 1. Najbolji album

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

• Replies 5.3k
  • Views 355.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Lennon, McCartney, Harrison, Starr

• Guest Razbijač-NAAĆI
    Guest Razbijač-NAAĆI

Ovaj bend je trebo da se ugasi posle kameleona.ajd,posle oatha,high live da bidne oproštaj i ršupićku. ovo što rade od 98 na vamo,pa ovo je i branku kockici smešno.

• Guest HEFEST
    Guest HEFEST

Trucas bezveze! Idi peri zeni sudove!

comment_2233906

Da, omot je malo... neobičan tj. drugačiji, rekao bih, od onoga što su do sada imali, ali interesantno izgleda. Nastaviću svoju tradiciju da nikakve pretpostavke o samom albumu ne donosim na osnovu cover-a, čekamo da izađe, pa da čujemo šta su nam "skuvali" ovog puta. :)

comment_2234134

Mene se omoto svidja, uglavnom ovakvi "prosti" omoti kao grb, tipa EdGuyev "Hellfire Club" su ili gi volis ili ne, a kako mi je taj bio pogodak, tako i ovaj. Najlepsa stvar mi je logo, odavno se nisu igrali sa slovima, jedino mi bundeva izgleda malo...previse robotski.

Inace, prvi single se definitivno zove "Are You Metal?", i mene to malo brine. Ili zebavaju Kaia ili...ne znam :]

VICP-64884.jpg

Are You Metal?" (Andi Deris)

"Raise The Noise" (Michael Weikath)

"I'm Free" (Markus Grosskopf)

comment_2236457

Cool omot. :)

http://www.roadrunnerrecords.com/blabbermouth.net/news.aspx?mode=Article&newsitemID=145832

Zajebavaju Kaija, stotka...al ko zna mozda zvuci OK...sto se tice omota i meni samo smetaju svi ti otvaraci i svajcarski nozici, al boze moj otom potom...nadam se da ce da valja makar upola ko gambling...

comment_2237611

Ne moze da se stekne nikakav dojam posle ovog slusanja . Cekam ja da izadje album . Licno bih voleo da se Helloween vrati starijem zvuku , sto kaze Prince bez drn-drn rifova previse , mada kolko ih volim meni dosta i 3 dobre pesme , a ostalo da ima profur :)

comment_2237676

Iako se slažem da na osnovu ovoga ne možemo baš neki realan utisak da steknemo, meni obećava ovo što sam čuo :da: . Par pesama mi već deluju odlično, ali videćemo kad izađe album. Do tad - čeka se... :rockdevil:

comment_2238559

Malo me imena pesama podsecaju na Rabbit album x] Ima par bas, bas glupih, osim ovog singla i "Raise The Noise, "World Of Fantasy" (POJEDEM KURAC AKO OVO SASA NIJE NAPISAO), ostalo, 'ajde... U principu, zna se da ce Deris dobro da odradi posao, kao i ostala bratija, pitanje je Weikath kakav je bio sada :]