Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

91 members have voted

1. 1. Angel Of Death ili Raining Blood?

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

• Replies 7.7k
  • Views 605.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ne znam odakle pojedinima ideja da su Slayer umetnici. Umetnici su koliko i Seka i Karleuša, ni manje ni više. Pop kultura, koja funkcioniše po biznis pravilima i ćao. To što je neko prvi put jebo uz

• lemmy sixx
    lemmy sixx

Ti si u ovoj prici bitan koliko i krivi kurac,samo sto ti to ocigledno ne kontas moroncino.Vi ste govorili da se oni moraju raspasti,a ja ti kazem da njih boli kurac za raspad zato sto od toga zive i

• рогозуб
    рогозуб

Hanneman je Postmortem, otishao u Crypts of eternity, dal cje biti Hell Awaits i South of Heaven, ili ako je Cleansed the soul mozhda cje da bude Jesus saves; ili cje ipak da Haunt the chapel

comment_3061132

Ja ovo iznad nisam napisao kao nekakvu kritiku, iskreno želim Lombardu da uzme pare i ne dam ni 5 para na proserotine o umetničkom integritetu čoveka koji je život posvetio bubnju i praktično izmislio ekstremni metal bubanj. Ako sekta ima taj prljavi satanistički novac, udri Dejve, legendo.

• 1 month later...
comment_3063403

el prodaje neko Reign in Blood, al da nije expanded edition? neki mentol je zaključio da je sjajna ideja da posle Raining Blood idu Aggressive Perfector i Criminally Insane remix, pa se sad svuda prodaje ta glupost

• 3 months later...
  • 4 months later...
comment_3071849

Јел још неком reign in blood врхунски албум?? Први пут га сад преслушах баш онако детаљно. До јаја албум :obrv:
Мораћу подробније да се бозабавим ранијим албумима овог бенда. Ови нови су досадни.

comment_3071874
57 minutes ago, kuruz said:

kakvo je to pitanje uopšte? :haha:

RIB je meni omiljeni Slayer album, verovatno jedini njihov na koji nemam nijednu primedbu

Слушо сам га ја још у гимназији ал тад ми (пази сад) није био нешто посебно ;). Исправих грешку после двајес година 😃. Продукција никад јача, песме кратке и јебитачне, секу ко кад укључиш циркулар. Прва и задња химне 'бем ти живот.

Енџлофдет 🤘

comment_3071879
1 hour ago, Сале said:

Слушо сам га ја још у гимназији ал тад ми (пази сад) није био нешто посебно ;). Исправих грешку после двајес година 😃. Продукција никад јача, песме кратке и јебитачне, секу ко кад укључиш циркулар. Прва и задња химне 'бем ти живот.

Енџлофдет 🤘

Šta ja čitam sunce ti jebem 

comment_3071938

Каква албумчина сунце ти пољубим :rockdevil:.
Ако нисам данас обрнуо албум једно 15 пута на рипит, мање нисам хах. Каку сам ја лектиру пропустио мајко моја?!

Кад се заситим са овим, прелазим онда на прва 2 :zuba:

comment_3071941

Ма јок бре. Какво троловање?? Па ово су озбиљне ствари. Са овим нема зајебанције хаха.
Најозбиљније пишем. Нисам никада био фан слејера па сам сваки албум одслушао отприлике по једаред али ни један албум у то време није на мене оставио неки колосалан утисак. Изгледа да је требало двајес година да се слегне градиво :haha:

И што немож се гласа горе?? Отварајте гласање да пуштим свој глас.

Edited by Сале

comment_3071962

Voleo bih da mogu to da iskusim ponovo, prvih pet albuma (i EPjevi iz tog perioda) su doslovno savrseni i medju najboljim albumima svih vremena bez problema. Kad sam ja pocinjao Slejer je bio jedan od prvih bendova koje si hteo ne hteo morao da cujes tako da ne znam kako ti je to promaklo. 

I da, ima i posle Seasons masa odlicnog materijala, samo cepaj.