July 24, 200718 yr comment_1460534 Down with that hammer, boy! A da i ja ne off-ujem zbog tebe pomenuću scenu i Suicide Club-a, kada tip suicidalno skoči sa zgrade i tom prilikom zakači i svoju devojku, koja je tuda slučajno prolazila... I uspeju čak i da porazgovaraju, na rubu ludila i neobavezne konverzacije... A ona mu kaže: "umrećeš... ali ja moram da živim"... and so on... Ne direktno tužna scena, koliko poruka koju nosi o ljudima, o njihovoj dementnosti i (ne)osetljivosti za sebe ili druge i sranju...
July 25, 200718 yr comment_1461185 Jedini film zbog kojeg sam plakao je bio "Pas zvani Sreca" kad pas na kraju filma na bozic legne kraj gospodarevog groba i tu umre...
July 25, 200718 yr comment_1461192 Meni najtuznija scena ubedljivo, je scena iz filma Zelena milja kada treba da izvrse smrtni kaznu nad onim ogromnim likom i njegov komentar na stavljanje marame preko njegovih ociju...Nemojte sefe, plasim se mraka....kako je odglumio....kako je...jbt...extra, tada mi je jedino bila knedla u grlu i to ogromna.
July 25, 200718 yr comment_1461451 Ja sam bata. Stvarno... i stvarno. Sorry men, I wass missleed by your nick.
September 1, 200717 yr comment_1488503 ^^ your english sucks, dude.. meni je bilo do jaja tuzno kada se shvarci na kraju terminatora dvojke spushta u onu lavu i dize palac..mada sam bio klinja kad sam ga prvi put gledao..
October 1, 200717 yr comment_1506841 kraj Zivot je lep....kraj Engleskog pacijenta......kraj Million Dollar Baby....Gladiator.....kraj The Notebook.....ples iz Ghost-a i naravno kraj Titanica saddest thing ever
October 11, 200717 yr comment_1512190 mislim, očigledno je... ona scena na kraju kad ostaje sam da sedi k'o posran na terminalu aerodroma.
October 14, 200717 yr comment_1513559 Ja padam na patetiku samo tako, slinavim k'o kiša. Nedavno sam uhvatio "step mom" na B92 pred spavanje, mislim da je to jedini film koji sam odgledao na TV-u u poslednjih x godina, mislim da sam oplakao ali bukvalno pola filma, težak film neopisivo uz fenomenalnu Susan Sarandon i sporednu Juliu Roberts. Takođe "kišim" na otfikaravanje vugle Vilijama Volisa i sve što to prati pre i posle u Brave Heartu, Man of honor me isto zabedači uvek /prezirem rasizam više nego bilo šta drugo/, pogotovu scena kada je uspeo da odradi zadatak i izašao iz vode polu mrtav /ko gledo znaće, Kuba Guding JR odradio ulogu za 115 oskara + De Niro, preporuka/. Nije mi bilo svejedno ni kada se Arni u T2 sručio stopio sa lavom. Sahrana na kraju Big Fish-a (znači, kakav jebeni film!), and so on... Edited October 14, 200717 yr by MarcusS
December 4, 200717 yr comment_1544312 E, ovako... Mislim da se film zvase "Prva kraljevska divizija" ili tako nesto, radjen je po realnim dogadjajima iz WWII i opisuje istinite dogadjaje iz Afrike, Italije, Ceske... E, pri kraju filma, scena kad saveznici ulaze u konc logor u Ceskoj i oslobadjaju zarobljenike a njihov komandant nadje jednog jevrejskog decaka i igra se sa njim, i onda scena kad decak umre dok ga ovaj nosi za vratom i onda lik samo pocne da besciljno hoda okolo ne spustajuci malog... Leb ti jebem... A film je inace vrh svih vrhova i ima neke nenormalno smesne scene, kao npr. kad vojnici sa sve komandantom poradjaju neku ribu u tenku, hahaha... Edited December 4, 200717 yr by Talvi
December 4, 200717 yr comment_1544357 meni je najtuznije kad u kopolinoj "brem stokerovoj drakuli" na kraju vinona rajder odsece glavu geri oldmanu tu sam jedini put zamalo zaplakala na film
December 4, 200717 yr comment_1544401 Armagedon-kad se Harry (brus vilis) oprasta od cerke,i kad umire na asteroidu... skoro jedini film koji me dirnuo....
December 4, 200717 yr comment_1544406 Kraj King Konga... BBBBWWWWAAAAAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHA AAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHA AAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHA AAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHA AAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHA AAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHA ...boze kakav glupav film! Ne kenjam ja malo... Najtuznija scena... hm... pa... mene toliko (u stvari uopste) ne rastuzuju scene smrti i razdvajanja jer smrt simbolizuje rasdvajanje a smrt mi je ok iz tog razloga sto je neminovna. Cak su mi takve scene i lepe jer obicno u tim scenam (kako u filmu tako i u zivotu) se ispoljavaju emocije ljubavi ili postignute osvete ili da uzmem film 300 za primer, kada ih sve pobiju i kralja Lionitis-a, se vidi koliko je u stvari lepo kad neko ceo svoj zivot posveti necemu pa cak i umre za to! To su meni sve lepe osobine koje covek moze da ima tako da mi nije zao kad vidim to. Sa druge strane, pucam na scene savrshenstva i emotivno natprirodnih stvari i lepote. Pucam na to iz tog razloga shto ne mogu da izdrzim koliko mi je... aj napisacu "krivo"... shto svet u kom zivimo ne moze da bude takav! P.S. Moja zena je plakala kad je William Wollis pustio krik: "FFRREEEEEEDDOOOOOOOOMMMMM" i kad mu odsekoshe glavidzu . Neka, zene i treba da budu malo neznije od muskaraca
December 4, 200717 yr comment_1544407 -Kada švaba i pinki pucaju jedan na drugoga u RANAma. -Kad u napaljenim ulicarima eštrej cita ocu pricu o zekama, a ovaj onanise. tuga, leba mi.
December 4, 200717 yr comment_1544413 -Kada švaba i pinki pucaju jedan na drugoga u RANAma. -Kad u napaljenim ulicarima eštrej cita ocu pricu o zekama, a ovaj onanise. tuga, leba mi. E da covece! Rane... gledao sam samo isecak tog filma kad klinci lupaju glau u tipov prsten... Ja taj film ne bi izdrzao... pa josh da pomislim da ima takvih slucajeva, dodje mi da opasan dinamitom skocim u bunar!
December 4, 200717 yr comment_1544416 E da covece! Rane... gledao sam samo isecak tog filma kad klinci lupaju glau u tipov prsten... Ja taj film ne bi izdrzao... pa josh da pomislim da ima takvih slucajeva, dodje mi da opasan dinamitom skocim u bunar! koko ti godina imas sine? pa cele devedesete su bile ispunjene takvim slucajevima, i secenja vena na sinanovim i dzejovim koncertima,puni stadioni na baju malog knindzu...dizel generacija.pa pogledaj onog djusa picka mu materina,samo da ga vidim u ns-u, puko ga je mandov.
December 5, 200717 yr comment_1544900 Jel neko gledao "Varljivo Sunce" Nikite Mihalkova? Jebem ti život, kako je tužan (i morbidan) kraj...
December 5, 200717 yr comment_1545058 koko ti godina imas sine? pa cele devedesete su bile ispunjene takvim slucajevima, i secenja vena na sinanovim i dzejovim koncertima,puni stadioni na baju malog knindzu...dizel generacija.pa pogledaj onog djusa picka mu materina,samo da ga vidim u ns-u, puko ga je mandov. pa pazi SINE, ja sam rodjen 85. ali sam imao srece da zivim u malom gradu gde se to toliko i nije odrazavalo. A i poceo sam da izlazim tek par godina nego shto je Sloba pao tako da mogu da kazem: "To u moje vreme nije bilo!"
December 5, 200717 yr comment_1545314 koko ti godina imas sine? pa pogledaj onog djusa picka mu materina,samo da ga vidim u ns-u, puko ga je mandov. ...ehehe,taj usranko kad je bio u Zr , posle nastupa su ga ishamarali neki klinci 87 god koje poznajem... Toliko o njemu...
December 5, 200717 yr comment_1545327 ...ehehe,taj usranko kad je bio u Zr , posle nastupa su ga ishamarali neki klinci 87 god koje poznajem... Toliko o njemu... tuzna mi je i ona scena u Kumu (a ne sjecam se koji dio) kada umjesto njega ubiju mu cerku... tuzno je to jbga.
December 5, 200717 yr comment_1545406 Ne rastuzujem se zbog filmova ali sam mnogo voleo da se smejem kada nas odvedu u bioskop sa skolom pa gomila dece pocne da se dere (bukvalno se deru). Npr kad smo gledali knjigu o dzungli, mislim da sam bio treci razred, pa kad upucaju medveda, deca su bukvalno pocela da placu iz sve snage i da brisu sline duksevima. That was funny