Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Imala sam istog takvog terijera. Trebaće ti puno energije za njega. Mnogo su hrabri i tvrdoglavi.

General mali :wub:

Edited by temper

• Replies 8.4k
  • Views 582k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Hahahah svi su isti xD Moj je deda cuvao jednog terijercica za luv prvenstveno, nikad nisam video brze, zivcanije i psa koji vislje skace (u odnosu na svoju velicinu xD). Totalno ludi psi :D

ne znam da li je do rase ili do karaktera psa konkretno, ja imam patuljastog snaucera koji sad vec ima 4ipo godine i i dalje se ponasa kao da ima 4ipo meseca, sa sve elektromotorom, superseckom i njujorskim hc bendom.xD. s tim sto je razmazenija od svakog steneta.

• 2 weeks later...

Баш дуго нисам залазила на ову тему и - cuteness overload. :redface: "Тупче" је мед медени, а и овај малиша што учи да завија... :wub:

Иначе, једно стовариште близу моје куће је пре неколико месеци набавило штене кавкаског овчара као ноћног чувара. Иако још нема ни годину дана, огроман је. А ја обожавам велике псе. Играм се са њим од како је дошао ту као сасвим мали, па ме сад, наравно, препознаје и пушта да га мазим до миле воље, а пролазници ме гледају чудно што пружам руке кроз решетке, према њушци огромног пса који нон-стоп лаје. :haha:

Јуче је коначно научио да да шапу. А шапа му већа од моје шаке. :haha:

• 1 month later...

Zdravi mačići su uvek tako navalentni :wub:

Skidaju se metodom tumblr_m8w8byqwqu1rdx9spo1_500.gif

ko jos ne bi voleo da cuva Jetija? :ph34r:

Колико би кул било имати ово? :D

Axel%20small.jpg

Sve zavisi od toga kakve su ti namere.

Kakvu si bljuvotinu postovao Jaroslave muka me uvati.

Ja bih mu dao ime Mališa, da imam jednog.

Evo ga i moj mačak, pošto nema dovoljno mačijih slika po netu. :bigblue:

Pokupila sam ga sa ulice. Bio je mnogo ružan, mršav i imao je buve. Al' sam ga doterala za mesec dana, sad je lepotan. :wub:

427231_3938801145857_1374446203_n.jpg

580095_3938801865875_678594426_n.jpg

Edited by Yvette

Sinoc videh neko mace s sjebanom sapom al je zbrisalo u necije dvoriste pa stagod. Nego me je to podsetilo da pitam ako nekad vidim neku zivotinju kojoj treba relativno hitna veterinarska pomoc a kasno je uvece gde ici? Znam da su pricali o uvodjenju hitne pomoci za pse i macke ali o tome nema ni reci. A zvanje veterinara van radnog vremena je 5000din + trosak oko zbrinjavanja povrede. Da li mozda ima neka 24/7 ambulanta gde su uvek tu? :D

E daaa... Nece ljude u hitnoj da zbrinu, a kamoli zivotinje. Nazalot, i za jedne i za druge.

Al makar postoji hitna za ljude, cudi me da na NBG ne postoji neki 24/7 veterinar :D Kazem na NBG jer mi se cini da je neko na forumu Zivotinjsko Carstvo pominjao tako nesto pre par godina... verovatno sam ishalucinirala :ph34r:

Ja za tako nesto nisam cuo.

Ma u ovoj zemlji npr. uopste ne postoji veterinar za papagaje i ostale egzoticne ptice, koja crna hitna pomoc... :haha:

Guest
This topic is now closed to further replies.

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.