Jump to content

Coroner


Mega_Deda

Recommended Posts

  • 1 year later...
Guest Razbijač-NAAĆI

Ja se prvi put nji sećam ko klinjo,kad sam ih vido u hard metalu,kad su bili na onoj vhsćini,sa tankardom i sabbatom.mada,šta su znali polzovići,oni se ložili na tankarad.i sećam se brat mi uzo vhs od sabbata,još negde ga možda imam,ako u medjuvremenu nisam snimo preko neke porniće.a pizdo sam na sabbat,kasnijo stalno ton za slikom.valkijer viće šnel,šnel,a ovi ga gledaju ko ovce,on kaže dankešn,ovi uleću u šutke.id u pićku materinu.

 

A sećam se,kad je buraz nabavio od kreatora vhs,sa nekim spotoovima.bili tu bitrejer,toksik trejs,neko njihovo proseravanje...itd.i ja slućajno neki intervju sjebem.presnimim sa pornićem.ćutim ko pićka.ništa ne govorim bratu.

 

 

posle nekog vremena,dođe mu tako ekipa,sednu oko kasetofona,sluša se pantera,helloween,metallica,benediction...a šabani na ulici slušaju ivana,funky govno i tako to.i nek od ortaka snimi kasetu kreatora,i puste je..malo air gitare,điljitanje po sobi,kao ludi smo,a ondak sine...cap!CLOSE UP kurćine u rćmi,alll ga dellljeee,ova vrišti,a ovaj viće: Valdunikkkeeen!Valdunikkeeen! a ona: Ja! argh! fichst mi mein general!

 

Jebote lebac,kako me je posle brat isprebijo....uuuu...

 

 

Sve u svemu, Coroner je dobar bend,da ne odmićem od teme.mada,oni su meni uvek bili samo thrash,taj tehnićki deo mi više bio za one pićkice tipa dream theater, i oni mind guardian il kako beše.

  • Upvote 7
  • Downvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 6 months later...
  • 1 year later...

Upravom slušam No more Color album. Coroner je bend koji je na svakom svom albumu eksperimentisao sa muzikom i svaki eksperiment je uspešno realizovan. Svaki album je maestralan za sebe (naročito R.I.P i Punishment for Decadence). Nadam se da će nas u skorijoj budućnosti obradovati novim albumom.

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ne znam da li je do hajpa ili godina, ali mi je Grin neuporedivo bolje legao sad nego kad sam prvi put isti čuo.

Tad mi je bio mid tempo smeće a sad sam uvideo da je Coroner i u takvu svirku ušao na svoj umetnički način, album je pun tog menacing vajba i tenzije nekog pritajenog zla koju je svaki njihov do tada imao. Ima i dosta hitičnih pesama u svemu tome a sa druge strane zvuči nekako prikladno za kraj karijere.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sreća pa i to jeste zadnji album, ono posle nešto materijala što je ispalo na Coroner izdanju, pa i sas sve Cashmere pesmama, bi činilo loš zadnji album. Ali ovako, da, Grin je i po meni dobro izdanje. Nikada ga nisam nešto mnogo voleo, a nije ni da mi je smetao, štaviše mi uvek bio logičan korak nakon Vortexa. Yet more prog and less thrash.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ja tek sad poslušah tu Coroner kompilaciju... taj materijal i jeste nezavršen, apsolutno se čuje. Ima Coroner vajba ali to su neke rastrzane ideje, samo daj da se završi i ajmo.

Sve nade da će onog Musolinija da iskuliraju live na leto.

  • Downvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 1 month later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...