Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 1.2k
  • Views 123.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

comment_2361084

Retko kazem ovo za neki album, ali "Deconstruction" je jednostavno previse za mene. Nijedan jedini put ga nisam obrnuo, a da me posle toga nije bolela glava. Nisam ocekivao ne znam ja kakavu prostotu, vec neki 'efikasni' SYL trip, pa obucen malo u DTP odelo. No, agresivna srz se jedva vidi ispod vrlo debelog i vrlo slojevitog odela. Moji pokusaji da penetriram su se bas bolno zavrsavali...

Najgore je sto su mi bas te neke krace, sylastije trake, najslabije na albumu, a favouriti dve najduze, "Planet Of The Apes" i "Mighty Masturbator", s tim sto ovoj drugoj ne bi nista falilo par minuta manjka, kao i albumu generalno.

"Ghost" je vec drug'cija prica. Prijatan album, lak za gutanje. Dodje k'o pola litre vode na pola kile preslatke deconstruction torte. No...trebao je i on da bude malo kraci. Ne izjeda ga to kao dekonstrukciju, ali ne drzi nikako ceo album jednako.

U globalu, ova DTP tetralogija mi ispade blago razocarenje. ""Ki" mi je fenomenalan, ostala tri ispod Devinovog standarda. U stvari...za "Deconstruction" i nemam pravilnu ocenu, album je jednostavno preteran u svakom smislu :]

Cenim da bi mogao malo da iskulira sad sa novim materijalom, malo neka sira turneja, da ga vidim nekad.

• 2 weeks later...