Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

comment_2009380
Sačekaj par dana, poslat je ISO partnerima, a Rusi kažu da bi svakog trenutka trebalo da se pojavi, ali u suštini, to je final, možeš i to da instaliraš. I našao sam crack koji izgleda sređuje sve i crackuje najnormalnije, no, malo strpljenja samo. ;)

Cekaj isti ISO kao sto je ovaj golden? :D

Mislim nema potrebe da stavljam Win 7 kod kuce,XP mi fercera sasvim lepo-ali kada budem uskoro pazario lap napravicu taman dual boot sa linuxom

Ako tebi na Atomu radi super ondak bi trebao raditi kao podmazan na core duo procesoru i par giga rama :da:

Edited by Full_Metal_Yakuza

• Replies 5k
  • Views 295.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Guest Bata Životinja
    Guest Bata Životinja

jbt, vi ste svi neki programeri, samo sedite za kompom, niko pošten posao ne radi, tipa kenja o politici

• Генеральный
    Генеральный

али инте л5 квадрокор   лунаре, је л' радиш позивнице за свадбе?

• nekoliko desetina hiljada pročitanih knjiga do petneste godine i nijedna o hakovanju?   brzo ćeš ti to nadoknaditi, danas opališ 10 komada do ručka, sutra pada sajt opštine, yum ne postoji, fejs de

comment_2009405
Aktivira ga "zauvek" ili do 2010?

Ako bi mogao još i wzor-ov torent za x64, zaboravio sam gde sam ga našao ranije, hvala : )

Što se tiče x64 izgleda zauvek, a za x86 do 2010. Zašto to radi, napisaću u odgovoru na sledeći citat:

Cekaj isti ISO kao sto je ovaj golden? :D

Mislim nema potrebe da stavljam Win 7 kod kuce,XP mi fercera sasvim lepo-ali kada budem uskoro pazario lap napravicu taman dual boot sa linuxom

Ako tebi na Atomu radi super ondak bi trebao raditi kao podmazan na core duo procesoru i par giga rama :da:

Nije isti iso. ;) Ovo je ujedno i odgovor gore za aktiviranje x86, x86 se nije pojavio kao ISO već samo kao originalni fajlovi, bez boot-a, e sad, ove verzija x86 na netu su "budževina", tačnije iskorišćen je loader od 7264 verzije i zato izgleda ovaj krek smatra da je to 7260 branch i aktivira ga samo do 2010, a pošto se x64 pojavio kao ISO njega normalno (izgleda) aktivira.

comment_2009867
ja imam problem. poceo komp sam da mi se iskljucuje pre par dana, i to vise puta dnevno. :cry:

Ako postoji neki Error Message, možda i može nekako da se sredi. Ali, to je uglavnom komplikovano i rezultati nisu uvek zadovoljavajući.

Podigni sistem, naravno uz formatiranje particije. To uvek pomaže. :)

comment_2009877
Ako postoji neki Error Message, možda i može nekako da se sredi. Ali, to je uglavnom komplikovano i rezultati nisu uvek zadovoljavajući.

Podigni sistem, naravno uz formatiranje particije. To uvek pomaže. :)

ma nema, samo se iskljuci kao da sam iscupala produzni iz zida. jebem mu zivot. znaci reinstaliranje vindouza,kazes. uh pa posle instaliranje svega ostalog. kako mrzim to da radim :(

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.