Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 5k
  • Views 262.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• El Karnisero
    El Karnisero

Хефесте пуши га.

• Vic Rattlehead
    Vic Rattlehead

DIPLOMIR'O

• I tako, ne studiram vise nista Zavrsen master ove nedelje.   Koja jebena sreca. Dosta lomatanja sa egoima i propalim mozgovima, uskladjivanja termina i rokova, iscekivanja odgovora i ostalih glupos

comment_2574430

Али је зато у градској и универзитетској весеље.

Gradska. Dolaze razni ljudi. Neka žena utripovala da je juri CIA, FBI i mora da sakriva podatke, i pošto je slobodan pristup, ona uzme i sve ispretura pa se ubijemo vraćajući. Bio jedan čika što je svaki dan dolazio na 5 minuta ubeđen da tu radi, tražio da mu potpišemo godišnji xD Domar nas snimao kamerom, ja popizdela, žalila se šefici, on posle donosio čokoladu u znak izvinjenja...

Bilo je svega.

Odoh, smorila sam.

comment_2574481

@Темпер: То ти кажем. Мене је батица што ради тамо питао да ли знам неки добар сајт за скидање филмова са мегааплоуда (док је још шљакао), јер му досадно на послу, па да прекрати време.

А онда је следећи пут исти тај батица кренуо да се извињава што дуго траје задуживање књига које сам узео, јер је скидао неки филм са торента, па му је нет мало успорио. :haha:

• 2 weeks later...
comment_2579676

Misliš informatika? Ili baš stari smer računarstvo i informatika?

Ja sam svojevremeno upisao baš R smer, ali seu 4. godini prebacih na L, kao i mnogi, jelte. Zbog upisa. I ogavnih numeričkih metoda. I što ništa nisam radio. I tako sam i ostao apsolvent 6 godina, bez daljeg studiranja. Ali rešio sam da se vratim.The_Cutest_Cheese_Ever_by_EmoAliKat.gif

Nema šta da se bojiš, sve će biti sjajno.

n4d94700fa573b_medium.gif

comment_2579724

ja sam završio R, tj. računarstvo i informatika smer. :D sad preostaje da izguram master rad, pa da privedem priču kraju, haha.

prva tri meseca sam se pitao zašto sam to upisao, pojma nisam imao strogo formalnu matu (jer sam iz opšte gimnazije), a bilo je kolega iz mat. gimnazije koji su sve to već radili, u ovom ili onom obliku. i naravno, kidali su. ali kada je prošao taj prvi šok talas i kad sam skapirao da ipak radim svojim tempom, došli su i rezultati. jbg, teško jeste (meni je bilo), ali ako radiš i uporan si, završićeš. bez panike. :lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.