March 20, 20196 yr comment_3008236 Izgleda da ce opet biti dosadna blekcina.. Bolje da se vrate na epic sranje..
April 23, 20196 yr comment_3011235 Užasni 80s worship koji niko nikad ne bi pustio dvaput da na njemu ne piše Darkthrone.
April 23, 20196 yr comment_3011262 5 hours ago, oʞɾoƃ said: niko nikad ne bi pustio dvaput da na njemu ne piše Darkthrone Da baba ima kurac bila bi deda. Ceka se album
April 23, 20196 yr comment_3011263 nije ni meni lose, dosadna je malo al ima i nekih kul OS momenata produkcija mi je vrh
June 14, 20196 yr comment_3016455 Odmah da kazem da sam zadovoljniji novim albumom nego prethodnim. Taj mi je bio u odnosu na niz Cult - Ug isto sto i Total Death na prvih pet, pomalo nefokusiran i lenj ali su se na Ravishning Grimness sabrali i nastavili kako treba, naravno ne u nivou starih klasika. E takav mi je i Old Star u odnosu na spomenuti niz meni licno prezabavnih izdanja gde se dvojac ponasao kao deca u radnji slatkisa, skupila se inspiracija i ide se dalje cvrsce. Zanimljivo da je ovaj put Nocturno odradio sve vokale sto stvara jacu vezu sa 90s periodom ali u muzici ima i dalje raznih citata starih majstora, tipa spomenuti ACDC, tona doom rifova... isto bih pohvalio trajanje i treklist, album proleti kad se slusa. Nije za najvise ocene ali lagodno, neopterecujuce, s tonom muda... profesori i dalje na svom putu neometano, kraja im se ne vidi, zivi bili sto godina.
June 23, 20196 yr comment_3017322 Nije los novi, vise je kao pretprosli nego kao prosli, sto je dobro.. Inace srecna 26-ogodisnjica najboljem Darkthroneu
December 9, 20195 yr comment_3027989 meni baš dobar Sarke lagan, nepretenciozan, gomila dobrih rifova i melodija, mnogo lep album