Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Posted
comment_1309711

Nema proklete teme, ili je ja ne videh u pretrazi...

Jel' neko imao priliku da gleda DVD A Night Under the Dam? Ja nesto bolje nisam gledao odavno... Odsvirali kompletan Acoustic Verses ispod brane u Norveskoj na 8 km nadmorske visine... Fantastican nastup.

Necu u detalje, ovo samo da pokrenem temu, nema smisla da je nema :da:

• Replies 93
  • Views 15k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Bio sinoć na akustičnoj GC svirci (zadesih se u Stokholmu). Nisam mega GC fan, niti bi mi Acoustic Verses bio u vrhu njihovih radova, ali ono je bilo baš magično iskustvo. Okruženje isto posebno, te

• https://www62.zippyshare.com/d/N1YjeFWC/46862/Green Carnation - Leaves of Yesteryear (2020).rar

• Kumodraski Vo
    Kumodraski Vo

Preslusao prvi i zamerka mi je sto je stvarno predugacak, neke pesme znaju u momentima bas da ugnjave pa je ceo album malo veci zalogaj.. Svidja mi se puno sto nije sablonska muzika i ne zalazi u jed

comment_1310491

konacno da neko spomene i ovaj bend...! malo je falilo da budem ubedjena da uopste i ne postoje :sad:

a i za njih sam cula samo zato sto sam pratila rad Tchort-a...hm,zanima me kako zvuce njihovi albumi,s obzirom na vise nego interesantne clanove

comment_1310610

ne bih da kenjam previse, ali: zasto na doom forum? 8km imaju samo Himalaji, eventualno Karakorum ili nesto slicno, za Norvesku mora biti da je mnooogo manja cifra u pitanju.

btw. nisam slusao poslednja dva tri albuma, sta se promenilo u zvuku od Day of Darkness... i Blessing in Disguise?

• Author
comment_1310934

ne bih da kenjam previse, ali: zasto na doom forum? 8km imaju samo Himalaji, eventualno Karakorum ili nesto slicno, za Norvesku mora biti da je mnooogo manja cifra u pitanju.

btw. nisam slusao poslednja dva tri albuma, sta se promenilo u zvuku od Day of Darkness... i Blessing in Disguise?

Eh sad, pojma nisam imao gde bih temu otvorio, a cini mi se da je pre bila ovde, pa zato... ma, to je bar lako srediti, bitno je da tema postoji.

Nadmorska visina, u nekim recenzijama sam procitao taj podatak, mada vrlo verovatno da sam se zajebao (mislilo se na to koliko je udaljena lokacija od civilizacije (na DVDu pise preko 700m visine). Ne razumem se u geografiju, kako god, visoko je, i za divno cudo, ne izgleda kao da je toliko hladno :da:

Raniji albumi su OK (A Blessing in Disguise pogotovo - Lullaby in Winter :redface::rockdevil:), ali Acoustic... je fantastican (plus Burden is Mine... EP, ona pesma Six Ribbons je extra, i to se nalazi na DVDu).

• 1 month later...
  • 1 month later...
comment_1405522

Хм, наишао сам на ово копајући по прог блоговима и једва је нађох јер је на овом форуму.

На основу овога што чујем (а управо га слушам) нема нарочитог разлога да буде овде.

Небитно.

Сјајна музика, пре свега, баш онако пејзажно и интригантно.

Ово је музика која инспирише за сликање, писање, вајање ...

Мислим, даје неки креативни импулс.

Фино.

• 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
comment_1441567

Ovo je zaista fenomenalan bend!Ja sam slusao "Acoustic Verses" i "A Blessing In Disguise" i oba su zaista fenomenalna, zaista su vrhunski!Moram da preslusam i ostatak, nikako da nadjem vremena!

Jel ima neko link za divX rip tog koncerta o kojem Apeiron (tako odusevljeno :mrgreen: ) prica?

• 1 month later...
  • 3 weeks later...
comment_1488041

from greencarnation.no

"Tchort announce that the current line up of Green Carnation has split up.

Although releasing the amazing concert DVD A night under the Dam earlier this year, the band felt drained of energy after the miserable organized USA tour put together by The End Records and their booking agent. The End Records being one of the main supporters of the band the last years, bringing hope back to Green Carnation's view on the music business, left the band with broken promises, huge debts, theft of license money and a poor organized tour draining the band for energy."

• 5 months later...