Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 1.2k
  • Views 91.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Vi još koristite Firefox?

• Dead Man Drinking
    Dead Man Drinking

Nikad. Najodvratniji browser koji sam video. Pre bih koristio IE i Safari

• Dead Man Drinking
    Dead Man Drinking

Otprilike. Čim se nađe nešto bolje od softvera koji trenutno koristim, odma' sledi prelazak.   Za sada ništa bolje od opere

comment_1420460

Ubacio sam AdBlock u FF i to je prevagnulo.

Pitanje je gdje sam bio dosad.

:)

Ne da mi se dodatno jebavati sa Operom, čitao sam i malo je komplikovano ubaciti FlashGet "u" nju, Internet Download Manager me nervira tako da obustavljam istraživanja, ostavljam Operu na kompu na klupi za rezervne igrače.

comment_1421458

Мајку му, ево ме у Netscape-у и уопште се не понаша лоше!

У питању је верзија 90b1, дакле последња како сам успео да приметим а још је и бета, тако да ...

Треба ли нагласити да је пресликан ФФ тј. обратно и да су подешавања готово истоветна ФФ-овом 2.0.0.4?

• 2 weeks later...
comment_1430369

imam problem! ne znam da l' sam ista uradila, ali ne verujem da je sama od sebe prestala da radi ona padajuca lista za adrese u firefoxu. Znaci, kad pritisnem strelicu nadole, ne desi se nista!!! kme.

hajde, g33ci moji dragi, pomagajte :)

comment_1430384
Мајку му, ево ме у Netscape-у и уопште се не понаша лоше!

У питању је верзија 90b1, дакле последња како сам успео да приметим а још је и бета, тако да ...

Треба ли нагласити да је пресликан ФФ тј. обратно и да су подешавања готово истоветна ФФ-овом 2.0.0.4?

Pa to i jeste to :)

Netscape koristi isti gecko engine kao i FF(a isto vazi i za SeaMonkey aka bivsi Mozilla Suite),samo sto je malo lepse upakovan sa e-mail klijentom i jos nekim sitnicama

Nije los ali mi se ipak vise svidja FF,a moja preporuka je da probas i Sea Monkey-dobices isto kao i Netscape samo daleko skladnije,preglednije a i lepse :da:

@Marija

Mislis na bookmarks listu ili bookmark toolbar?

Da nisi nesto prckala oko shortcut-ova i mouse-gesture-a?

comment_1430392

У да да, пробао сам и мајмунче и нисам одушевљен, није лош али није по мом укусу.

Волим ФФ али се бојим да ће постати превише "популаран" и да више неће бити овако компактан.

Штета је што се Netscape урушио и нема онакву истраживачку базу која је донела толико иновација у предходној деценији.

:(

comment_1437572

Safari... Glavna mana mu je što koristi umesto Windowsovog ClearType-a neki Appleov engine za font smoothing... Tako da slova izgledaju predebelo i premutno.

Previše fancy izgled za moj ukus (ne volem nešto appleov dizajn interfejsa), ali nebitno. Kažu da je nestabilan i nesiguran, al' ipak beta je u pitanju, meni nije zakucao nijednom ali nisam ga nešto ni isprobavao.

Svakako nemam namere ni potrebe da uopšte mislim o "prelasku" na Safari, ali kao neko ko se bavi web-om, pozravljam dolazak još jedne bitne test platforme na windowse :D

comment_1438451

Ово ми ништа не говори, зашто инсталирати којекакво ђубре кад у самом ФФ-у постоји опција да гледаш слике само на сајтовима које желиш и обратно, наравно.

comment_1440188

PA ovo tehnicki omogucava da iskljucis sve slike, pa kad nekui hoces da vidis, kazes "prikazi se" i ona se prikaze. Sto se razlikuje od blokiranja svih slika sa sajta, a upravo je to feature opere koji sam nekad davno, u doba Opere 3.6x i 4.x na 14400bps (deljena linija, pa nije moglo vishe) koristio...

• 1 month later...
comment_1465706

Vise mi se svidja interfejs Opere i to sto "shift" + klik misa otvara u novom tabu, a ne u novom prozoru (ovo mrzim kod Firefoxa), ali koristim Firefox zato sto Opera neke stranice ne otvara kako treba.

comment_1465736
Vise mi se svidja interfejs Opere i to sto "shift" + klik misa otvara u novom tabu, a ne u novom prozoru (ovo mrzim kod Firefoxa), ali koristim Firefox zato sto Opera neke stranice ne otvara kako treba.

klik tockicem na link u firefoxu otvara u novom tabu, a isto to radi i ctrl+klik

comment_1465915

ja sam pre neki dan instalirao ovu operu 9.21.. radi mi super i bash ima neke opcije koje olakshavaju korishcenje... kao npr speed dial, wand i sl... imao sam ranije ja i FF ali sam se prodao mrachnoj strani sile... :)

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.