HEFEST Posted July 11 Report Posted July 11 (edited) On 7/2/2025 at 3:02 PM, VoivodBG said: Slaughter Fest IV Nema bengera ko sa The Substance prošle godine, ali biće manjih filmaća i kraćih i naravno mjetala. Nije bio toliko loš The Substance, gledao u žbun i sise Demi Moore cirka 2 sata. Golotinja izgleda prelepo na mom novom 4K mini led televizoru. Meni Final Destionation nije bio toliko loš. početak filma odličan, ali su kasnije malo zbrzali i usrali. Ali za razliku od 90% filmova uspeo sam da ga odgledam do kraja i da se ne razočaram u potpunosti što je veliki uspeh. Edited July 11 by HEFEST Quote
VoivodBG Posted Saturday at 01:50 PM Report Posted Saturday at 01:50 PM Svetska premijera srpskog horora „Karmadona“ na 50. Toronto film festivalu Quote
vudun Posted Saturday at 07:23 PM Report Posted Saturday at 07:23 PM Je l' Hajder prezime ili onako umetnički dodao...? 1 Quote
HellAwaits Posted Saturday at 07:32 PM Report Posted Saturday at 07:32 PM Pretrpan ovaj najavni odlomak, ali nasilja očigledno ne nedostaje. Čarlston mi bio baš gotivan film, ali s previše balkanskog crnog humora, Srpski napet i tematski odbojan, možda ovo bude neka sredina. Quote
VoivodBG Posted Sunday at 03:37 PM Report Posted Sunday at 03:37 PM Ubacio sam šta su tražili, iskreno ne valja kad se previše hajpuje, niti kada ima malo informacija. Inače bacio najavu sa tizerom na PDF, iz crne rupe interneta iskočili ratnici da pljuju film, a inače to mi je uvek zanimljivo kako se pojave samo kada neki da kažem alternativniji autor pokuša nešto drugačije na našem podneblju. A ne komentarišu niti pišu o drugim filmovima, hahahahha. Virtualni Kutak najava novi film Zaka Kregera, Trenutak Nestajanja (Weapons) od 7. avgusta u bioskopima širom Srbije. Quote
Havočka Posted Monday at 02:16 PM Report Posted Monday at 02:16 PM u medjuvremenu pogledah i Eye for an Eye - vi ne morate 😅 propustila sam Inside (2007), veoma klasik francusko nasilje, ako ste voleli Angst (1983), sanse su da ce vam se i ovo dopasti (msm Angst je mnogo bolji... ali je i retko dobar film :D) The Night Eats the World (2018) - bukvalno ja u zombi apokalipsi xddddd super mi bio Quote
vudun Posted Monday at 10:51 PM Report Posted Monday at 10:51 PM Angst sam gledao pre više od 15 godina; čini mi se da me je po pitanju fabule uhvatila amnezija... On 7/27/2025 at 5:37 PM, VoivodBG said: Ubacio sam šta su tražili, iskreno ne valja kad se previše hajpuje, niti kada ima malo informacija. Inače bacio najavu sa tizerom na PDF, iz crne rupe interneta iskočili ratnici da pljuju film, a inače to mi je uvek zanimljivo kako se pojave samo kada neki da kažem alternativniji autor pokuša nešto drugačije na našem podneblju. A ne komentarišu niti pišu o drugim filmovima, hahahahha. Ma, u redu je sve to, nego je l' Hajder prezime ili je Toni Montano zonfić? Quote
VoivodBG Posted yesterday at 05:44 AM Report Posted yesterday at 05:44 AM ako pitaš jel pravo, jeste. I jače je od bilo kojeg ić prezimena odavde. 1 Quote
Havočka Posted yesterday at 09:03 AM Report Posted yesterday at 09:03 AM po cemu se meri jacina prezimena? 1 Quote
Srbin Hamza Posted yesterday at 09:11 AM Report Posted yesterday at 09:11 AM 18 hours ago, Havočka said: propustila sam Inside (2007), veoma klasik francusko nasilje, ako ste voleli Angst (1983), sanse su da ce vam se i ovo dopasti (msm Angst je mnogo bolji... ali je i retko dobar film :D) davno sam gledo ali moram da pitam: jeste da su reditelji muškarci ali Inside mi je nekako ženski horor, mislim onaj kraj, majčinski insEkt! Kakvo si to žensko da ti je Angst bolji! I kakvo sam ja muško da mi je Inside bolji 😂 Quote
Havočka Posted yesterday at 09:46 AM Report Posted yesterday at 09:46 AM bio bi mi jednako dobar i Inside, da nema ovih idiotskih detalja Spoiler 1) zvuk se, u kuci sa otvorenim stepenistem, gde su ulazna vrata na dnu stepenista, a kupatilo na vrhu stepenista, ne prenosi TRI METRA sta je ovo, alien? in space no one can hear you scream? 2) panduri su toliko jebeno retardirani da sam morala da psujem, nerealno je do koje mere su retardirani, cak ni caci nisu toliko retardirani, retardirani retardirani retardirani 3) nema sanse da se ona riba setila da koristi onu konzervu onako zbog toga bih mu uzela dve ocene - jednu jer su te stvari sranje, drugu jer me nervira jer je so close i jos jednu bih mu zakinula na generalnu estetiku koja me nije odusevila - dakle 7 angst i threads su jedina dva filma koja su me ostetila dusevno i od kojih sam se iskreno usrala u potpunosti i nisam mogla da spavam Quote
Talvi Posted yesterday at 09:56 AM Report Posted yesterday at 09:56 AM moj omiljeni arlekin u hororu se vraća poslednji put, i batalili su found footage za ovu priliku: 1 Quote
vudun Posted yesterday at 10:08 AM Report Posted yesterday at 10:08 AM 4 hours ago, VoivodBG said: ako pitaš jel pravo, jeste. I jače je od bilo kojeg ić prezimena odavde. Onda mora da ti je Slavko iz zagrebaćkog Jugotona neki rod... Quote
Srbin Hamza Posted yesterday at 01:32 PM Report Posted yesterday at 01:32 PM 3 hours ago, Havočka said: da nema ovih idiotskih detalja ničeg se to ne sećam samo njih dve kako se šibaju ceo film tih par godina francuskog horora su suvo zlato, Martyrs, Vinyan, Calvaire, Inside 1 Quote
Talvi Posted yesterday at 01:52 PM Report Posted yesterday at 01:52 PM Calvaire je belgijski što me podseti, odgledah najzad onaj Skunk gde glumi Colin iz Amenra, nije horor ali do zla boga crna i depresivna drama dosta jak momenat kad se Colin pegla sa pandurima i krene da vrišti i čist Amenra glas izlazi iz njega odlično je izneo tog white trash šljama od čoveka 1 Quote
Srbin Hamza Posted yesterday at 05:02 PM Report Posted yesterday at 05:02 PM 3 hours ago, Talvi said: Calvaire je belgijski što su to belgijanci uopće, pričaju francuski! Quote
Recommended Posts