Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

comment_1713391

Srećno večeras, neka pobijedi ko zasluži, da je našima neko prije prvenstva pričao da će da igraju u finalu, potpisali bi odmah, i još dali po jednu ruku :mrgreen:

Nažalost, izgleda da će Veljko Uskoković propustiti finale :(

• Replies 1.3k
  • Views 73.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Veliko jaje
    Veliko jaje

• Jedan komentar koji nađoh za ovu sramnu odluku rts-a  

• iron will
    iron will

Ватерполо, битан спорт...                                                                       NOT!

comment_1713425

15-14 za komsije Madjare

JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

:pivopije::pivopije::pivopije::pivopije:

MNE ima jaku ekipu, ali neiskusnou, a za ovakve utakmice iskustvo je jako, jako bitno. POgledajte sta radi Vlada Vujasinovic u teskim trenutcima, to je iskustvo, a MNE to jos uvek nema, a jos ako im ne igra Veljako.... inace ako i pobedi MNE nece mi biti zao

Edited by Routasydän

comment_1713434

Poluvreme 4-2

Ove sudije nisu normalne, znaci 90% nasih napada je faul u napadu, cimoni krenu u napada odmanh nam iskljuce igraca :(

Inace ono sto me uzasno nervira je sto vecina ovih crnogorskih navijaca je navijala za HR u utakmici za trece mesto. Znaci ne kazem ja da treba da se tuku sa Hrvatima, ali ljubiti im guzicu, to je smesno i degutantno. Ja znam dosta Hrvata i oni se smeju ovakvim stvarima (da ne spominjem ko je pocasni gradjanin PG) znaci Hrvatima je to smesno, gade se tolikog lizanja bulje. I sad samo neka neko kaze nesto na racun onih ljudi iz MNE koji navijaju za Srbiju, pa pored ovoliko ustasoljubaca naravno da ce navijati za Srbiju, u krajnjoj liniji oni se izjasnjavaju kao Srbi i navijaju za svoje, a oni koji se izjasnjavaju kao montenegrini navijaju za HR?!?!?!? Neverovatno. Ljudi krajnosti .....

Inace nadam se boljem sudjenju u drugom poluvremenu i da nasi momci lagano privedu posao kraju

:pivopije:

comment_1713452

Суђење срамотно, али не само што се нас тиче, било је и будалаштина које су свиране ЦГ, али нама је више. Но, небитно, сами смо криви. Свака част.

Edited by Axeanosilas

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.