Jump to content

Humor (bez YUTUB linkova!)


Guest 10 dinara

Recommended Posts

:) :) :)

 

Албански премијер Сали Бериша најавио је доношење закона о легализацији хомосексуалних бракова, чиме би Албанија постала прва балканска земља у којој би било могуће склопити брак измедју два мушкарца или двије жене.

 

Бериша је такав закон најавио у саопштењу објављеном на интернет страници албанске владе, преноси ББЦ.

 

Премијер признаје да би такав предлог могао да изазове полемике и негативне рекације, али наглашава да је, без обзира на то, дискриминација неприхватљива.

 

Бериша наводи да у Албанији постоји "одређени степен нетрпељивости према мањинама" и позива сународнике да поштују стандарде који постоје у досталим европским земљама.

 

Уколико закон о хомосексуалним браковима буде усвојен, Албанија ће се придружити Холандији, Шпанији, Белгији и Британији, у којима су права хомосексуалних и хетеросексуалних парова изједначена пред законом.

 

Албанија би такодје постала прва већински муслиманска земља у којој је донесен такав закон.

 

Представници исламске и католичке вјерске заједнице најавили су да ће се одлучно супротставити доношењу закона.

 

Албанија је у првој половини ове године примељна у НАТО, а затражила је и да добије статус званичног кандидата за чланство у Европској унији.

 

Дио посматрача оцјењује да Бериша, најављеним доношењем закона о хомосексуалним браковима, жели Албанију да прикаже као савремену и прогресивну земљу.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Оставио сам на теми и говору и правопису, али морам и овде. Цигански коментар са Б92, преводи са форума Јужног Фронта (у то нисам сигуран, али мислим да је одатле):

 

Grobari,mnogo ste se winuli u wisine,sad ce Rakocewic da was spusti na zemlju.Moci ce te samo da gledate kad wam budu dawali dzemaru.Jadni ste majke mi.Nema da dobijete ni je dnu,a kamo li da oswojite kup.Sa owim predskolskim timom,bolje da se i ne pojawljujete!Za Partizanom se tuguje,a za Zwezdom IDE!

(Watreni Zwezdas, 8. jul 2009 15:04)

 

 

 

Prevod:

Grobari,mnogo ste se vinuli u visine,sad ce Rakocevic da vas spusti na zemlju.Moci cete samo da gledate kad vam budu davali ......(nepoznata rec u savremenom srpskom jeziku-prim.prev.).Jadni ste majke mi.Necete da dobijete ni jednu,a kamoli da osvojite kup.Sa ovim predskolskim timom,bolje da se i ne pojavljujete!Za Partizanom se tuguje,a za Zvezdom ide!

(Vatreni Zvezdas, 8. jul 2009 15:04)

 

 

Превод превода:

Гробари, много сте се винули у висине,сад ће Ракочевић да вас спусти на земљу.Моћи ћете само да гледате кад вам буду давали ....(непозната реч у савременом српском ћириличном језику прим.прев.превода). Јадни сте мајке ми.Нећете да добијете ни једну, а камоли да освојите куп.Са овим предшколским тимом,боље да се и не појављујете!За Партизаном се тугује, а за Звездом иде!

(Ватрени Звездаш, 8.јул лета Господњега 2009 15:04)

 

 

Prevod prevoda prevoda:

 

nečastivi, mnogaje gordosti u vas su se slegle, sada će rab božiji bogougodni rakočević da vas upokoji ua prah prahu. Možno će vam samo biti gledati kada vam budu mazali džem.Siroti ste matere mi moje. ne biti možni ostvariti pobedu zemaljsku, a ni kup časni. Sa ovim malo ljeta sabornim timom, bolje se ne prikazujte. za partizanom se daje parastos, a za zvezdom hristovom se ide

 

(ognjeni zilot reda crvene zvezde, 8.jula leta gospodnjega)

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Човек је дегенерик, чим користи w уместо в па да је сто пута циган. Ја сам мукотрпним понављањем успео да своје клинце одговорим од ове глупости, да их убедим да и смс мора да буде писмено написан и да не користе реч КОНТАТИ у било ком облику.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kako Zemunci prepricavaju lektiru:

 

Romeo i Julija

Romeo i Julija su žabari iz Verone i oni se smuvaju. Međutim, matorci su im veoma zajebani i uopšte se ne gotive jer rade isti biznis ali su u različitim ekipama (kao Verona i Kjevo). Fazon im je da ih ne provale i da im ne ukinu kintu, pa se viđaju tajno. I tako na 50 strana oni kao nešto kriju i kenjaju jedno drugom kako se vole, a ne karaju se. Na kraju, jednom prilikom upadnu u loš trip i roknu se.

 

Zlocin i kazna

Neki student je stalno bez filera jer mora da plaća stan, pošto je ispušio za mesto u studenjaku. Jednom prilikom je bio u bedaku, pa je uleteo kod neke babe, pune k'o brod na gajbu i overio je. Posle je uleteo u frku sa samim sobom, jer se plašio da će murija da ga provali. U stvari on i nije bio neki krimos vec pičketina, pa se na kraju sam prijavio muriji.

 

Ilijada

Ta Ilijada traje k'o gladna godina. Vođa jedne ekipe mazne ribu od vođe druge ekipe. Onda ovaj prvi, da ne ispadne jajara, skupi ortake i opkoli ih k'o Babo Sarajevo. Ali ovi prvi ga ispuše, onako žestoko, jer su ovi drugi bili do jaja spremni. Onda jedan tip smisli kul foru da zajebu ove druge. Šatro, kao boli ih kurac za ribu, važan im je biznis koji može da se sjebe zbog nastale frke. Da pokažu da su iskulirali, oni odu i ostave šleper cigara drugoj ekipi u kome su sakrili deo ekipe. Ovi prvi su mislili da su ih sjebali i počeli da slave. Kad su se ponapijali i udrogirali, ovi drugi su izleteli iz šlepera i jebali im kevu k'o u Mortal Kombatu.

 

Rat i mir

Pre 200 godina Francuzi krenu na Ruje i dođu do Moskve (kao u Pancer Generalu). Onda je došla zima i Francuzi se posmrzavaju k'o pičke i onda se napasu muda Rujama k'o zec kelerabe. Knjiga ima soma strana, tu ima i neke ribe, žurke, žvaću nešto, njesra sve vreme.

 

Proces

Tipa u'vate panduri bez razloga i drkaju ga kroz celu knjigu i na kraju ga sjebu do koske.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ја сам за ''бејби биф'' чуо пре 10 година. И то, ни мање ни више, од Др. Шешеља у једној емисији. :)

До тада нисам знао шта то значи.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...