Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 1.7k
  • Views 64.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Night's Blood
    Night's Blood

Siske ovi tvoji minusi u duhu pravoslavlja, sveto trojstvo.

• Guest HEFEST
    Guest HEFEST

Glupo pitanje. Mene kada sam bio klinac uzasavao miris duvana, piva i jos sto stvari. PA kada krenes da koristis onda pricas kako je to nesto najbolje na svetu. Tako i sa travom samo sto trava kao tra

• I plišanog medu.

comment_2868702

Pa kad si janpi menajo bateriju... Sigurno nije do fleša, ionako youtube radi na HTML5. Izbriši taj bangavi blokator u brauzeru koji imaš, ubaci uBlock Origin, pa probaj ponovo...

I da dečekiraš ''use hardware acceleration when available'' u jebenim podešavanjima. Valjda će nešto da upali...

comment_2868755

Nije jebo joj ja mater, nju sam menjao zato sto se komp ponekad sam od sebe gasio i posle dok mu ne iskljucim napajanje skroz nema snage da didgne sistem, mozda je do samog napajanja, koje iako radi mozda zajebava, matoro je, a ne moze da se cisti kuler jer mu je nemoguce doci do osigraca, tako je pravljeno. Reinstalirao sam i sistem, testirao memoriju, procesor. Radi sada youtube i sve, ali opet oce da ga restartuje sam, nema pravila, moze da radi i ceo dan, a moze i da resetuje par puta za sat vremena. HDD sam testirao radi, zdrav je, ploca ne pisti i ne prijavljuje nikakve greske, bateriju sam zamenio jer je jednom napisao cmos cheksum bad. Najlakse mi je da odem po novo napajanje, samo ne bih da kupujem ako nece resiti problem.

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
comment_2873123

Treba mi punjac za player izlazne snage 5V 2A (prodaju ga bez punjača :/ ). Nailazim na 5.3 V i 2100mA koje prodaju kao to sto ja trazim. Da li moze to ili ipak da trazim striktno to sto pise? I gde u bg bi bilo najbolje da pogledam?

ako je i dalje aktuelno... bitno je da bude isti napon, eventualno +~10%, a struja može veća koliko hoćeš.

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.