Jump to content

Potrebna pomoć, Yumetal majstor


krezavy

Recommended Posts

Pa kad si janpi menajo bateriju... Sigurno nije do fleša, ionako youtube radi na HTML5. Izbriši taj bangavi blokator u brauzeru koji imaš, ubaci uBlock Origin, pa probaj ponovo...

 

I da dečekiraš ''use hardware acceleration when available'' u jebenim podešavanjima. Valjda će nešto da upali...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nije jebo joj ja mater, nju sam menjao zato sto se komp ponekad sam od sebe gasio i posle dok mu ne iskljucim napajanje skroz nema snage da didgne sistem, mozda je do samog napajanja, koje iako radi mozda zajebava, matoro je, a ne moze da se cisti kuler jer mu je nemoguce doci do osigraca, tako je pravljeno. Reinstalirao sam i sistem, testirao memoriju, procesor. Radi sada youtube i sve, ali opet oce da ga restartuje sam, nema pravila, moze da radi i ceo dan, a moze i da resetuje par puta za sat vremena. HDD sam testirao radi, zdrav je, ploca ne pisti i ne prijavljuje nikakve greske, bateriju sam zamenio jer je jednom napisao cmos cheksum bad. Najlakse mi je da odem po novo napajanje, samo ne bih da kupujem ako nece resiti problem.

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...

Treba mi punjac za player izlazne snage 5V 2A (prodaju ga bez punjača :/ ). Nailazim na 5.3 V i 2100mA koje prodaju kao to sto ja trazim. Da li moze to ili ipak da trazim striktno to sto pise? I gde u bg bi bilo najbolje da pogledam?

ako je i dalje aktuelno... bitno je da bude isti napon, eventualno +~10%, a struja može veća koliko hoćeš.

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...