Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 785
  • Views 45.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Генеральный
    Генеральный

ништа не каже ''брутални анални сех'' као чај од јасмина

• nizasto, obicno preseravanje. to su isti oni tripovi na fazon "med vaditi samo drvenom kasikom" i "rak = kiselina u organizmu"   ko je dao minus, PUSI KITU

comment_2381414

Hvala. Zvuči kvalitetno.

:haha: Kao nova stvar Alogie - ne veruješ dok ne čuješ. ;)

Doduše, nije da sumnjam u mementoin ukus, definitivno ću probati, jerbo žlicarim zelenjak po Olei i sličnim kućama...

• 4 weeks later...
comment_2391588

Lapsang souchong

800px-JacksonsLapsangSouchong_low.jpg

Dimljeni čaj, baš kida.

In American author James A. Michener's 1974 historical novel Centennial, Rocky Mountain fur trapper Alexander McKeag describes lapsang souchong as "a man's tea, deep and subtle and blended in some rugged place," ... "better even than whisky."
  • 2 weeks later...
comment_2396353

Haha, sjajno!

@Kokopeli: jao, taj Yogi chaj je zlo. Imam ja egipatski(@Lunar :evotigana: ) i sa chilijem, i bas su aromaticni. egipatski je dobar, iako je dosta aromatican, prija i zagolica cula, a ovaj chili mi bas i ne prija, mada, kad stavim mleko u njega bude super. Gde si nasla te cajeve u Beogradu?

Konkretno ova dva imam:

http://www.yogitea.eu/en/products/details/licorice/ i http://www.yogitea.eu/en/products/details/sweet-chili/ .

Edited by Uruk Hai

comment_2396462

Sweet Chilli imam i ja, ali od nekog drugog njemačkog proizvođaća.

Ovaj sam, baš i kao sweet chilli, kupila u nekom njemačkom bio marketu. Nema ih ovdje, nažalost.

Inače, taj egipatski je, zapravo, čaj od sladića. Sladić = gospino bilje, slatki korjen itd.

Napitak od sladića sam pila prošle godine u Siriji. To je njihovo omiljeno piće i prodaje se na uličnim tezgama bukvalno u običnoj plastičnoj kesi zamotanoj čvorom na vrhu :haha: Ukus je bio... pa ne baš tako sladak :haha:

• 4 weeks later...
comment_2409596

cepam kamilicu i nanu...dobri su za stomak,za smirenje,za prehlade,picke materine...popijem po 2-4 solje dnevno...sigurno ne moze da skodi...nisam uzeo u rinfuzi,to je jedina greska,al u principu nije ni ovako iz kesice loso...sledeci put me nece mrzeti,necu reci babi da kupi,pa cu uzeti u rinfuzi...

comment_2409620

stimuliranje živaca,mišića

ubrzavanje metabolizma

antibakterijsko i antikancerogeno djelovanje

svojstvo diuretika

potiče probavu

pojačava znojenje

s obzirom na sadržaj kofeina podiže radnu sposobnost

S obzirom na sve ovo navedeno kontam da se konzumira u nizim dozama, zbog kofeina,jer ako ima sva ova dejstva onda je prebogat istim ;)

edit: Ponovo sam na kafi samo da znas :haha:

Edited by Face Of Melinda

comment_2409754

Daj mi slike tog Coffee Dream i reci gde je posto bi trebao u BG ovih nedelja :)

Totalni adikt , Ziltoid the omniscient style xD

CD nemoj da propustis nikako. apsolutno sve sto narucis valja. od moki do frapea sa visnjom.:)) I'm addicted od momenta otvaranja.:D

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.