Jump to content

Rukomet


Axeanosilas

Recommended Posts

Пратио сам неки словеначки стрим. Све време навијали за нас. Пре свега што им одговара да освојимо да би ишли у квалификације за ОИ. Дакле, Словенија у квалификације, Србија на трону

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vidim neke komentare kako se pozivaju Srbi da idu da navijaju za Hrvatsku za bronzu, kao fora da pokažemo kako smo veliki. EVO IM KURAC! Pokazaću kako sam veliki tako što neću da se bakćem da idem da navijam protiv njih.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sve lepo receno. Ne znam zasto su se svi napalili da sigurno dobijamo kad su hrvati realno bolja ekipa, mnogo bolja u napaduu, imaju akcije, mi pola golova damo na silu...a sad nam i odbrana ne ide tj. lako nas jebu...realno, cudo treba da se desi da ovo dobijemo, imaju bolju ekipu i mnogo bolju klupu. I boljeg selektora.

 

IMAJU KURAC

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

ZAPLAKAO je Slavko Goluža nakon utakmice njegove trenerske karijere. Od tuge, ne od sreće. Iako, zaslužio je drugačiji scenarij na ovom turniru. Njegovi igrači - nisu.

 

"U prvom dijelu imali smo ta dva gola prednosti i mjesto da odemo na tri, olako smo udarili loptu nakon pet sekundi. U drugom dijelu dogovorili smo se da idemo strpljivo u obrani i napadu, ali nakon što smo potrošili još par šuteva i razbranili Stanića, bilo je gotovo"

 

"Žao mi je, nismo odigrali najbolje što smo mogli i nismo bili pravi kad smo trebali. Nismo imali brzu loptu, cijelo vrijeme dobivali su krila, u pravom trenutku se odvojili i to sačuvali", prva je reakcija našeg izbornika.

 

Srpska vanjska linija, ponajprije Vujin i Ilić, "izraketirali" su Alilovića.

 

"Igrali su na dugi napad i uspavali nas, a kada smo se obranili, trebali smo to kvalitetnije riješiti. Puno zicera smo promašili u jednoj ovako važnoj utakmici. Žao mi je zbog navijača i cijele ekipe. Ne znam što da kažem. Žao mi je što nismo dali sve od sebe"

 

Igor Vori zabio je četiri pogotka, ali i on je stao kada je trebalo.

 

"Jednostavno mislim da i u trenucima kada smo se obranili, nismo to iskoristili. Nismo iskoristili njihov grč i pritisak u prvom poluvremenu. Kada smo imali dva razlike, prebrzo smo išli u realizaciju, vratili smo Srbe u život. U drugom poluvremenu oni su pojačali obranu, razbranili smo Stanića i nije bilo rješenja. Nismo igrali dobro u napadu i ubile su nas naše kontre. Počeli smo se čupati, ali nismo ih mogli zaustaviti. Čestitam Srbima, a sada idemo po broncu"

 

I Vorija su "ubili" dugi srpski napadi. Istu taktiku suci provode na cijelom turniru.

 

"Ovo njihovo guslanje u napadu po dvije minute, pa to ne prolazi nigdje na svijetu. Nemoguće je tako igrati. Još kad se na tu njihovu taktiku vežu naše greške..."

 

Što se dogodilo, pitao se Blaženko Lacković.

 

"Dozvolili smo im da igraju kako oni žele. Umrtvili su nas. U prvom dijelu imali smo tu prednost, ali u drugom dijelu Stanić se vratio, a naša obrana nije bila na najboljem nivou. Uvukla se nervoza u našu momčad, nismo se uspijevali vratiti u utakmicu, nikako loptu nismo mogli dovući u bolju poziciju za šut"

 

"Ostaje žal, svima nam je jako teško, ali odigrali smo dobar turnir. Idemo na Španjolsku i koliko god ovo sve boli, idemo uzeti tu broncu"

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vratih se iz Arene. Nemam reči, ovo se jednom doživljava! 16 godina pratim rukomet i po prvi put naši idu u finale, i to tuku Hrvatsku, i to ih gledam uživo. Da se povratim, pa idemo u novo bodrenje za zlato. Danska je sila, ali ovakvo drugo poluvreme da ponovimo, ja ne vidim kako mogu da nas dobiju.

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pantela

Начи три прста локациа ваздух за три финала.

 

Прво е Ђокара тукао прецтавника британие Ендиа, много ружан чкоде, било е ту неких осцилациа ал коцкице су се сложиле, мало е било смиривања живаца методом грицкање ноктиу.

 

Онда потпање жабара прљавих победом из катеогрие рутинских шо би се рекло спола гаса.

 

На крају смо начи поели КРОасане, онаи зид на голу Станћала, ние му добро, Голужа плач, а Копљар жека Ворију "Еи донт Вори".

 

А Жигара сместио се локациа балкон баца петарде.

  • Upvote 3

Share this post


Link to post
Share on other sites

Лаганица. Ови боље да нису долазили. Водили су на полувремену само зато што су наши голмани имали само једну одбрану, после кад се Станић разбранио више није било дилеме. Силуј. Анџелина може сад да сними још један филм, само сад како силујемо Хрвате.

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

ДОШЛИ ВИДЕЛИ ВРЕЂАЛИ НА ВЕРСКОЈ РАСНОЈ И НАЦИОНАЛНОЈ ОСНОВИ

 

ДОМИНИРАЈ БРЕ

 

 

Стајали горе, били у сектору до усташа. Њих највише 150, усрали се к'о грлице.

 

КАЛАШЊИКОВ КАЛАШЊИКОВ

  • Downvote 4

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...